Z testování
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu

Jakub Merle: Stříbrný lišák

16. 10 .2023   1 minuta čtení

Okruhový běžecký závod do vrchu na 3 a 12 hodin

Stříbrný lišák je okruhový běžecký závod do vrchu na 3 a nebo 12 hodin. Je to závod kde si sáhneš na dno, tedy pokud chceš a jsi si jistej, že tě baví to trápení v kopcích!

Závod nabízí dvě varianty pro jednotlivce, tedy 3 hodiny nebo 12 hodin běhu. Vzhledem k mé aktuální přípravě jsem se rozhodl, že nebudu moc blbnou a dám si tři hodiny stoupání a klesání!

Startovalo se za deště, který trval od večerních hodin předcházejícího dne, to sebou neslo spoustu uvažování o tom, co si vlastně obléknu, ale o tom později. Celý závod jsem se pohyboval na druhém místě a dokázal jsem si vytvořit komfortní náskok, který jsem si udržel až do cíle.

Celkově druhé místo

Závod jsem dokončil na 2. místě mezi jednotlivci s časem 2:42:50, uběhl jsem 12,4km a nastoupal krásných 1854 metrů. Nutno podotknout, že sklon svahu se pohybuje v rozmezí od 15 do 39%, no neskutečný!

Závod mi ukázal, kde se aktuálně nacházím s formou, kterou aktuálně buduji a připravuji na nominaci k Mistrovství světa v terénním triatlonu pro rok 2024. Je na čem pracovat!

Na Kilpi je spoleh!

Běžecká vesta KILPI HARDROCK - neodmyslitelně ke mě patří, nesu si pití, jídlo, gely a využívám pro úschovu bundy po sundání. Všechny kapsy jsou dostupné bez nutnosti sundání vesty. Vesta perfektně sedí na těle, má velký objem kapes (10l) a dobře funguje i ventilační systém.

Mohlo by vás také zajímat
Racing team: Jak si zaběhnout legendární horskou trasu UTMB?
Novinky z Kilpi Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Racing team: Jak si zaběhnout legendární horskou trasu UTMB?
12. 10 .2023   6 minut čtení
Petr Czilling: Albrechticeman 2023
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Petr Czilling: Albrechticeman 2023
26. 9 .2023   3 minuty čtení
Léto na Lipně s Kilpi
Novinky z Kilpi
Léto na Lipně s Kilpi
26. 9 .2023   2 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se