Cyklistické dresy již od 499 Kč. Zobrazit více.

Novinky z Kilpi

Léto na Lipně s Kilpi

26. 9 .2023   2 minuty čtení

Kdo by neznal krásnou přírodu kolem Lipenské přehrady. Panenské lesy, stezky, vodní hladina … Lipno nabízí spoustu příležitostí. Pro sportování například cyklistika, běh, túry, vodní sporty a další. Své si zde najdou jak nadšení i příležitostní sportovci, tak celé rodiny s dětmi.

U nás najdete vše co potřebujete

V Kilpi jsou sportovní nadšenci, proto se takovýmto místům rádi přibližujeme. Proto zde již pět let za vámi jezdíme s našim stánkem, letos dokonce během léta 3krát. Přípravám věnujeme spoustu času, abychom měli dostatek zásob produktů všech velikostí, barev, pro různé sporty. Vozíme s sebou pestrou nabídku kvalitního sportovního oblečení a doplňků. Na výběr máte vždy od kvalitních cyklo produktů, výbavou na běh i procházky po doplňky jako jsou batohy, čelenky, kšiltovky, sluneční brýle, ponožky nebo rukavice. Přivážíme vám nové kolekce a bereme s sebou i ty minulé. Zboží pro vás máme v dostatečné zásobě, ve všech velikostech a barevných variacích, dle naší nabídky. Abychom vám zaručili klidný výběr a nákup produktů, připravili jsme pro vaše děti odpočinkovou zónu, kde se zabaví s omalovánkami, pexesy a dalšími aktivitami.

Přijdu, zkusím, koupím výhodně - dovolená zachráněna

Výhodou pro vás je, že si můžete zboží při sportech hned otestovat a případně si pořídit další vychytaný kousek pro vaše oblíbené sportovní aktivity. Další výhodou je cena, kterou vám nabízíme, a to je 30% sleva na novou kolekci a 50% sleva na starší kousky. A pokud jste si na dovolenou zapomněli sbalit třeba nepromokavou bundu v případě deště, nebo lehčí topy pro slunné dny nevadí, stavte se k nám. Zachráníme Vám dovolenou.

Kde se potkáme příště? Sledujte naše sociální sítě!

Ještě váháte, zda navštívit náš stánek v terénu? Sledujte naše sociální sítě, ať vám neuteče zpráva, kde se objevíme příště!

Kilpi na facebooku!Kilpi na instagramu!

To bylo léto. A co dál?

Stáli byste o nás na Lipně i při zimních radovánkách ve sněhu na svahu? Nebo nám napište do komentářů, kde bychom za Vámi mohli vyrazit.

Mohlo by vás také zajímat
Kilpi pomáhá Ukrajině!
Novinky z Kilpi
Kilpi pomáhá Ukrajině!
14. 9 .2023   4 minuty čtení
Helena Schrommová: Recenze funkčního trika LIMED-W
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Helena Schrommová: Recenze funkčního trika LIMED-W
28. 8 .2023   1 minuta čtení
Helena Schrommová: Test bezešvé podprsenky Kilpi WINIE-W
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Helena Schrommová: Test bezešvé podprsenky Kilpi WINIE-W
27. 8 .2023   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se