O Kilpi
Novinky z Kilpi

Skiareály Kilpi

9. 1 .2017   1 minuta čtení
Sponzorujeme oblíbené skiareály Černá Hora-Pec, Klínovec a Buková hora

Kilpi a zasněžené svahy patří již neodmyslitelně k sobě a my jsme rádi, že právě lyžařské oblečení se stalo u našich zákazníků tak oblíbeným, neboť i my sami jsme milovníky lyžování. Podpora tuzemských lyžařských skiresortů je tedy pochopitelným vyústěním. Jsme rádi, že se můžeme sponzorsky podílet na provozu jednotlivých lyžařských resortů a věříme, že právě tyto jsou u vás stejně oblíbené, jako u nás.

Sponzoring skiresortů ale není jen o reklamě, kterou můžete vidět, ale také o zátěžových testech našeho oblečení. Oblečení Kilpi oblékají nejen instruktoři v lyžařských školách a personál, ale můžete se setkat i našimi ambasadory z Kilpi teamu, kteří do těchto středisek pravidelně jezdí.

Navštivte některý z těchto areálů lyžování a zimních sportů a užijte si radost z lyžování spolu s námi. V těchto areálech se můžete spolu s vašimi dětmi setkat s oblíbeným sobíkem.

Od roku 2016 jsme se stali partnery největšího skiresortu v ČR s celkem 41 kilometry sjezdovek Skiresort Černá Hora - Pec. www.skiresort.cz

Skiresort Buková hora www.skibukovka.cz

V Krušných horách sponzorujeme Skiareál Klínovec, kde jsou jedny z nejlepších sněhových podmínek po celou zimní sezónu.  klinovec.cz

Mohlo by vás také zajímat
Krkonoše se oblékly do Kilpi!
O Kilpi Novinky z Kilpi
Krkonoše se oblékly do Kilpi!
22. 12 .2016   1 minuta čtení
Oblečení na běžky – novinka zimní kolekce
Rady a tipy Jak vybrat Jak se vybavit
Oblečení na běžky – novinka zimní kolekce
7. 12 .2016   4 minuty čtení
Praktické a stylové zimní bundy Kilpi
Rady a tipy Jak vybrat Jak se vybavit
Praktické a stylové zimní bundy Kilpi
29. 11 .2016   2 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se