Rady a tipy
Jak vybrat
Jak se vybavit

Oblečení na běžky – novinka zimní kolekce

7. 12 .2016   4 minuty čtení
Běžkařské obleční Kilpi je novinkou pro zimní sezónu 2016/17. Přečtěte si o něm...

CROSS-COUNTRY SKI CLOTHING KILPI

O tom, že k zimní lyžařské sezoně patří oblečení Kilpi není pochyb.  Ani o tom, že se jedná o prověřené a kvalitní vybavení jak na lyže, snowboard, tak i na freeride, jak se již přesvědčili stovky spokojených zákazníků. Bundy a kalhoty Kilpi uvidíte snad na všech sjezdovkách světa. Jediná oblast lyžování, kde naše oblečení dosud chybělo, byly běžky.  Letošní nová kolekce WINTER 2016 / 17 je však zlomová a kromě inovativního zimního a lyžařského oblečení přináší také oblečení pro všechny běžkaře.

Oblečení na běžky není běžné oblečení

Oblečení na běžky je specifickou kategorií zimního oblečení.  Jeho vývoj prošel nejen pečlivým výběrem materiálů, ale především dlouhým testováním na sněžných pláních a běžkařských tratí a díky tomu můžeme nyní nabídnout kvalitní oblečení, které splňuje všechny nároky jak rekreačních, tak aktivních běžkařů.

Každý běžkař ví, že nejdůležitější je hlavně pohodlí. Díky aktivnímu pohybu a zapojení celého těla je dokonalý střih a vhodně zvolené materiály rozhodující v tom, zda si svůj oblíbený sport užijete, anebo budete dlouhé kilometry trpět a vrátíte se domů zmrzlí a poškrábaní. Jak je už u Kilpi zvykem, tento nejdůležitější faktor rozhodně nepodceňujeme. U našeho nového oblečení na běžky tak oceníte především jeho pohodlí, kterému napomáhá i maximální možné použití plochých švů, které netlačí. Pohodlné oblečení ale není vše… Když se v něm budete při běhu nadměrně potit, nebo vám naopak bude zima, neužijete si vyjížďku a podruhé si je na sebe již rozhodně nevezmete. Skladba našich materiálů běžkařské kolekce je proto volena tak, aby splňovala i funkční stránku.

Termoprádlo a funkční trika udržují vaši ideální tělesnou teplotu a zároveň odvádí pot, pohodlné a v pohybu neomezující elastické kalhoty chrání exponovaná místa před prochladnutím, mikiny udržují teplo a distribuují pot na svůj povrch, kde se odpaří, a bundy pak zajistí ochranu před sněhem a větrem, který bývá hlavním důvodem prochladnutí. Na tomto příkladu je jasně vidět, jak je důležitá správná volba a kombinace oblečení pro tento specifický sport. Výjimečnost naší kolekce oblečení na běžky je tedy také v tom, že nabízí ucelenou řadu oblečení ve všech potřebných a kombinovatelných vrstvách. To vše při minimální váze oblečení s ohledem na zachování jeho funkčnosti a odolnosti.

CROSS-COUNTRY SKI CLOTHING for MEN and WOMAN

Co nová kolekce nabízí

V naší nové zimní kolekci oblečení na běžky naleznete vše potřebné. Tedy termoprádlo, funkční trička s krátkým i dlouhým rukávem, lehké mikiny, technické strečové bundy s promyšleným systémem odvětrávání za použití různých druhů materiálů na exponovaných místech, fleecové bundy, elastické kalhoty, zateplené vesty, ultralehké technické bundy a v neposlední řadě také softshellové bundy a doplňky jako čepice a multifunkční šátky.

Jednou ze zajímavostí, která stojí za zmínku a není zcela běžná v nabídkách sportovního oblečení je naše zateplená sportovní sukně MATIRA. Na první pohled se může zdát, že se jedná o poměrně výstřední kousek oblečení, ale i ona má svou funkci, která není zrovna zanedbatelná. Nejen že vypadá dobře :-), ale především díky zateplení chrání před prochladnutím vybrané dámské partie, které se méně prokrvují, a to i při aktivním sportu. Zdá se to možná jako rozmar, ale každá žena vám jistě potvrdí, že právě tyto partie prochládají velmi snadno a je to poměrně nepříjemné.

thermally insulated sporty Matira skirt

Ať už vás zaujala právě zateplená sportovní sukně anebo hledáte pohodlné, praktické a kvalitní oblečení na běžky, věříme, že právě s novou kolekcí běžkařského oblečení Kilpi budete spokojeni a stane se vaším parťákem při vašem oblíbeném sportu.

Prohlédněte si naši novou kolekci oblečení na běžky ještě dnes a zítra navštivte nejbližší kamennou prodejnu, kde se můžete přesvědčit o kvalitě této kolekce, anebo rovnou nakupte online na našem e-shopu.

"

Mohlo by vás také zajímat
Praktické a stylové zimní bundy Kilpi
Rady a tipy Jak vybrat Jak se vybavit
Praktické a stylové zimní bundy Kilpi
29. 11 .2016   2 minuty čtení
Nová kolekce Kilpi Winter 2016/2017
O Kilpi Novinky z Kilpi
Nová kolekce Kilpi Winter 2016/2017
14. 10 .2016   1 minuta čtení
Podzimní bundy Kilpi
Rady a tipy Jak se vybavit
Podzimní bundy Kilpi
14. 9 .2016   2 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se