Rady a tipy
Jak vybrat
Jak se vybavit

Praktické a stylové zimní bundy Kilpi

29. 11 .2016   2 minuty čtení

Když se řekne, že na zimu je třeba se dobře připravit, zní to mnohým jako otřepaná fráze. Ale jakmile se ochladí, obloha se zatáhne a teploty klesnou pod nulu, poznáváme na vlastní kůži pravdivost tohoto výroku. Ve chvíli, kdy se chystáme na hory, zimní výlet či na cestu do města v sychravém počasí, určitě nám přijde vhod hřejivá a pohodlná bunda. Nová zimní kolekce Kilpi nabízí možnost vybrat si takovou, která nám bude vyhovovat co nejlépe a poskytne nám tepelný komfort v nepříznivém počasí.

Zimní bundy na hory i do města

Milovníkům zimní turistiky a outdoorových aktivit představujeme prošívané bundy Isaiah-M a Nektaria-W. Jsou zhotoveny z kombinace prodyšného a větruvzdorného materiálu. V bocích mají strečové díly, které umožňují volnost pohybu. Obě bundy snadno sbalíte do sáčku, který je jejich součástí.

ISIAH-MNEKTARIA-W

Velmi lehká a příjemná na dotek je péřová bunda Svalbard-M, která je vyplněna prachovým peřím v poměru 90/10, díky kterému budete dokonale tepelně izolováni v chladném počasí. Lze ji nosit jako vrchní vrstvu či jako druhou vrstvu pod softsheelku.

SVALBARD-M

Bundy na lyže, snowboard i freeride

Pěkným módním designem se může pochlubit dámská lyžařská a snowboardová bunda
Lena -W. Tato dvouvrstvá bunda s velkou kapucí s umělou kožešinou má podlepené švy a pás proti sněhu. Vyznačuje se velmi dobrou voděodolností (10 000 mm/cm2) a prodyšností (10 000 g/m2/24h). Zimní technická bunda Asimetrix-M má perfektní střih a svými vlastnostmi uspokojí nároky nejen lyžařů, snowboardistů, ale i těch, kdo milují freeriding. Je zhotovena z nepromokavého a strečového materiálu. Její stylový design zvýrazňují asymetrické a kontrastní voděodolné zipy, široký límec. Bunda obsahuje lavinový záchranný systém Recco.

LENA-WASIMETRIX-W

Dětské zimní bundy

V nové kolekci Kilpi najdete také krásné a funkční bundy pro chlapce a dívky. Zimní bundy Jackyl-JB a Niesko-JG mají částečně podlepené švy a manžety proti sněhu v rukávech. Kapuce je snadno nastavitelná a odnímatelná. Obě bundy mají vysokou voděodolnost (10 000 mm/cm2) a prodyšnost (10 000 g/m2/24h).

JACKYL-JBNIESKO-JG

Ať už se těšíte na parádní lyžování či na krásné zimní procházky, bunda Kilpi vám zajistí veškerý potřebný komfort.

Zaujala vás naše nabídka? Navštivte nejbližší prodejnu Kilpi Store nebo si prohlédněte naši nabídku na e-shopu.

"

Mohlo by vás také zajímat
Nová kolekce Kilpi Winter 2016/2017
O Kilpi Novinky z Kilpi
Nová kolekce Kilpi Winter 2016/2017
14. 10 .2016   1 minuta čtení
Podzimní bundy Kilpi
Rady a tipy Jak se vybavit
Podzimní bundy Kilpi
14. 9 .2016   2 minuty čtení
Rozhovor s Katkou Ludvíkovou, vítězkou závodu 1000 MILES
Rozhovory
Rozhovor s Katkou Ludvíkovou, vítězkou závodu 1000 MILES
2. 8 .2016   5 minut čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se