O Kilpi
Novinky z Kilpi

Nová kolekce Kilpi Winter 2016/2017

14. 10 .2016   1 minuta čtení

Jsme hrdí na to, že vám můžeme představit nové produkty s co nejlepšími vlastnostmi, které vám zpříjemní vaše sportovní i volnočasové aktivity v zimním období a poskytnou vám spolehlivou ochranu proti nepřízni počasí. Oblečení Kilpi se vyznačuje kvalitním zpracováním, propracovanými detaily a volbou speciálních technologií. Základ nové kolekce zimního oblečení Kilpi Winter 2016/2017 tvoří bundy a kalhoty pro lyžaře, snowboardisty, skialpinisty i freeridery. Součástí naší nabídky je také pohodlné a funkční oblečení do města i pro volný čas.

Zimní oblečení na hory i do města

Chcete si pořádně užít lyžování na zasněžených svazích? Nová kolekce přináší voděodolné a prodyšné bundy, v nichž se budete cítit příjemně. Mají odepínací a nastavitelnou kapuci, sněhový pás, manžety v rukávech a spoustu dalších vychytávek. Pro různé outdoorové aktivity či romantickou zimní procházku se skvěle hodí péřové bundy. Jsou vyplněny prachovým peřím v poměru 90/10 a poskytují tak výbornou tepelnou izolaci v chladném počasí. Bunda Baffin-M má v přední části peří a v bocích a zadní části strečový materiál. Toto rozložení vám zajistí tepelný komfort a zároveň získáte volnost při pohybu.

V naší kolekci nechybějí elastické zimní kalhoty s ochranou proti okopu. Jsou vyrobeny z dvouvrstvého materiálu a mají vyvážený poměr mezi hodnotami vodního sloupce a prodyšnosti.

Elegantní dámské mikiny Kilpi se vyznačují moderním a originálním designem. Některé z nich jsou ozdobeny krásným módním potiskem se zimními motivy, jako např. celorozepínací mikina Alpoline. A vaší pozornosti by neměly ujít ani trička s dlouhým rukávem a vysokým límcem na zip, která jsou zhotovena z velmi tenkého a příjemného materiálu.

Zaujala vás naše nové zimní oblečení? Navštivte nejbližší prodejnu Kilpi Store nebo si prohlédněte nové produkty na našem e-shopu.

"

Mohlo by vás také zajímat
Podzimní bundy Kilpi
Rady a tipy Jak se vybavit
Podzimní bundy Kilpi
14. 9 .2016   2 minuty čtení
Rozhovor s Katkou Ludvíkovou, vítězkou závodu 1000 MILES
Rozhovory
Rozhovor s Katkou Ludvíkovou, vítězkou závodu 1000 MILES
2. 8 .2016   5 minut čtení
Obrázek není k dispozici
Rady a tipy Z testování O Kilpi
Kilpi v časopisu OUTDOOR
1. 7 .2016   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se