PEROSA-U Černá
Lyžařské podkolenky Kilpi PEROSA-U

PEROSA-U Černá

Kód: SU0805KIBLK43 | Sport: Běh, Běžky, Cyklistika, Turistika a cestování | Povrch tkaniny: Antibakteriální, Hřející | Všechny parametry
Vyberte velikost:
Vyberte barvu:
799 Kč s DPH
599 Kč
Skladem

SU0805KIBLK_PEROSA-U_01.jpg
PEROSA-U Černá
599 Kč 799 Kč
^

Sportovní kompresní podkolenky Kilpi PEROSA-U jsou díky anatomickému tvarování a materiálu ze směsi vlny merino a syntetických vláken ideální na vysoce intenzivní aktivity, jako je běh, běžky nebo cyklistika. Různé druhy úpletů jsou, pro dosažení maximálního pohodlí, rozmístěny podle funkčních zón k. Přirozenou vlastností vlny merino je schopnost neutralizovat pot a eliminovat nepříjemné pachy. Vlákna polyamidu zvyšují pevnost ponožky v tahu a oděru. Elastan, zlepšuje elasticitu a navrací ponožkám tvar po vyprání. Odstupňovaná komprese působí regenaračně na lýtkové svalstvo a podporuje mikrocirkulaci krve. Široký horní lem ponožky je dostatečně pružný a neškrtí, bezešvý uzávěr špičky netlačí v obuvi. Podkolenky Kilpi PEROSA-U zaujmou kontrastní barvou úpletu, který vynikne po natažení podkolenky na lýtko. Ponožky nabízíme v modré nebo červené barvě.


Základní parametry
Sport Běh, Běžky, Cyklistika, Turistika a cestování
Povrch tkaniny Antibakteriální, Hřející
Specifikace COMPRESS LINE, Merino vlna
Sezóna Jaro, Podzim, Zima
Detailní parametry
Druh Ponožky
Kolekce Doplňky - rukavice + čepice + ponožky
Pohlaví Unisex
Složení materiálu 1 46% MERINO, 49% POLYAMID, 5% ELASTANE
MERINO WOOL

MERINO WOOL

Merino vlna pochází z ovcí žijících v chladných oblastech Nového Zélandu. Oděvy vyrobeny z tohoto materiálu jsou velmi příjemné na dotek a příjemné k pokožce. Merino vlna pomáhá neutralizovat pot čímž přirozeně eliminuje zápach, je odolná vůči nečistotám a má samočistící vlastnosti. Vlákna jsou schopna absorbovat velké množství vlhkosti, přičemž si pořád zachovávají své vlastnosti. Úplet z vlny merino je ideální na termoprádlo, spodní prádlo, ponožky nebo jiné produkty, které jsou v přímém kontaktu s pokožkou.

Obrázek není k dispozici

COMPRESS LINE

Hlavní funkcí kompresního oblečení je zvýšení výkonnosti během sportovní aktivity a následné zrychlení regenerace. Kompresní oblečení má pozitivní vliv na výkon tím, že zvyšuje průtok krve, okysličuje svaly, zvyšuje pohotovost pohybového aparátu a snižuje vnímání únavy. Pozitivní vliv na regeneraci je docílen díky zvýšenému průtoku krve, odstranění odpadních produktů ze svalů (kyselina mléčná), snížení otoků, snížení svalového poškození (kreatináza) a opožděnému nástupu svalové bolesti. V naší nabídce najdete běžecké kompresní legíny, trika nebo ponožky.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Naposledy prohlížené produkty

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se