Produktové novinky
Novinky z Kilpi
O Kilpi

Dámské lyžařské bundy z nové zimní kolekce Kilpi

17. 10 .2017   3 minuty čtení
Nová kolekce zimního oblečení Kilpi přináší odolné a pohodlné oblečení na turistiku, sjezdové lyžování i běžkařské výlety.

"

Zima se nezadržitelně blíží a předpověď počasí slibuje velmi dobré sněhové podmínky. Je nejvyšší čas pořídit si kvalitní vybavení na lyže. Nová kolekce zimního oblečení Kilpi přináší odolné a pohodlné oblečení na turistiku, sjezdové lyžování i běžkařské výlety. Funkční vlastnosti tohoto oblečení oceníte zejména v nepříznivých povětrnostních i extrémních podmínkách. Svou pozornost zaměříme na lyžařské bundy pro ženy a dívky, kterým se líbí skvěle padnoucí sportovní střih a dávají přednost atraktivním barevným kombinacím.

Spolehlivé a elegantní bundy na sjezdovky a běžkování

Co říkáte na poutavý design lyžařské bundy Kally-W? Tato lehká voděodolná bunda s reflexními logy je určena pro nenáročné uživatelky. Vybírat můžete z několika barevných variant. Nebo vás svými vlastnostmi zaujme dvouvrstvá bunda Addison-W se stříbrnou elastickou podšívkou? Má podlepené švy, voděodolné zipy a nastavitelný spodní lem. Podobnými vlastnostmi (vodní sloupec 10 000 mm a prodyšnost 10 000 g/m2/24h) a funkčními detaily se může pochlubit bunda Darja-W má odepínací nastavitelnou kapuci s odnímatelnou kožešinou, podlepené švy, odepínací sněhový pás a manžety v rukávech.

Pro náročnější uživatelky určena dvouvrstvá lyžařská bunda Ananke-W, na kterou se v horských podmínkách můžete spolehnout. Má podlepené švy, voděodolné zipy, sněhový pás a manžety v rukávech. Obsahuje reflexní prvky a pasivní lavinový záchranný systém Recco. Zimní bunda Montana-W s dvoucestným zipem a voděodolnými zipy má delší a tvarovaný střih. Je voděodpudivá a prodyšná. Elastický materiál zaručuje volnost pohybu.

V nové kolekci Lehká bunda Transformer-W z větruvzdorného softshellového materiálu je určena na běhání, výlet na běžkách či turistiku. Funkční bunda Zester-W má větruodolnou přední část a prodyšnou zadní část. Bunda obsahuje reflexní prvky.

Náš tip: Módní lyžařský set

Lyžařská bunda Lesia-W je vyrobena z čtyřsměrného strečového materiálu. Použitá membrána Siberium 10000 2L Stretch má vodní sloupec 10 000 mm a prodyšnost 10 000 g/m2/24h. Tuto bundu krásně doplňují softshellové kalhoty Elegra-W z odolného materiálu s vnitřní hřejivou vrstvou.

Bundy na skialp, freeride a turistiku

Bunda Adventure-W z hřejivého materiálu je vhodná jako druhá nebo svrchní vrstva. Kapuci z elastického materiálu lze sbalit do límce. Přední část je z jemného materiálu s větruodolnou svrchní úpravou. Rukávy a zadní část jsou ze strečového materiálu pro neomezený pohyb.
Na horách vám perfektně poslouží skialpová a freeridová bunda Nalau-W s podlepenými švy a nepromokavými zipy. Bunda je vybavena větráním v podpaží, 2 hlavními kapsami, náprsní kapsou, kapsou na rameni, vnitřní kapsou a manžetami v rukávech. Nechybí ani pasivní lavinový záchranný systém Recco. Membrána Siberium Nano má voděodolnost 20 000 mm/cm2 a prodyšnost 50 000 g/m2/24h.

Užijte si příjemnou zimu, ať už na svazích, skialpech či na projížďce krásnou zasněženou krajinou!Seznamte se s celou naší nabídkou a navštivte nejbližší prodejnu Kilpi Store nebo si prohlédněte nové produkty na našem e-shopu.

"

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
Rozhovory
Extrémní bikerka: Někdy i brečím
13. 10 .2017   1 minuta čtení
Obrázek není k dispozici
O Kilpi Novinky z Kilpi
Nová kolekce Kilpi Winter 2017/2018
13. 10 .2017   4 minuty čtení
Bundy Kilpi na podzimní výlety i sportování
Rady a tipy Jak se vybavit
Bundy Kilpi na podzimní výlety i sportování
6. 9 .2017   2 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se