Cyklistické dresy již od 499 Kč. Zobrazit více.

O Kilpi
Novinky z Kilpi

Nová kolekce Kilpi Winter 2017/2018

13. 10 .2017   4 minuty čtení
V nové kolekci najdete bundy a kalhoty pro lyžaře, skialpinisty i freeridery, hřejivé střední vrstvy, fleecové mikiny, kabáty...

Představujeme vám novou kolekci zimního oblečení od přední české outdoorové značky Kilpi. Věříme, že splní vaše očekávání a požadavky, které kladete na kvalitní a odolné oblečení do nepříznivých povětrnostních podmínek. V nové kolekci najdete bundy a kalhoty pro lyžaře, skialpinisty i freeridery, hřejivé střední vrstvy, fleecové mikiny, kabáty a funkční doplňky, a její součástí je i pohodlné oblečení na každodenní nošení. Oblečení Kilpi se vyznačuje precizním zpracováním, barevnou kombinovatelností a zářivými barvami, funkčními detaily a volbou speciálních materiálů. Velký důraz se klade na bezpečnost, a proto byly použity reflexní prvky a materiály.

Zimní oblečení na hory i do města

Lyžařské bundy a kalhoty

Už se těšíte, až vyrazíte na zasněžené svahy? Nebo se vám líbí spíše poklidný výlet na běžkách ztichlou krajinou? Podle dlouhodobé předpovědi lze první trvalejší sněhovou nadílku a výrazně nižší teploty u nás očekávat v lednu a únoru. Lyžařské bundy a kalhoty od Kilpi jsou navrženy tak, abyste se v nich cítili příjemně a pořádně si užili zimní radovánky. Lyžařské bunda Kally-M/W je určena pro nenáročné uživatele. Je lehká, voděodolná a prodyšná. Má poutavý design a vybírat můžete z několika barevných variant.

Náročnější uživatelky ocení lyžařskou bundu Asimetrix-W z dvouvrstvého strečového a voděodolného materiálu. Bunda má podlepené švy, perforovaný zvýšený límec, který chrání bradu, a sněhové manžety v rukávech. A nijak pozadu ve své funkčnosti nezůstává pánská bunda Titan-M s odepínací a nastavitelnou kapucí.

Elegantní dámský fashion set

Lyžařská bunda Lesia-W se stříbrnou elastickou podšívkou je vyrobena ze čtyřsměrného strečového materiálu. Použitá membrána Siberium 10000 2L Stretch má vodní sloupec 10 000 mm a prodyšnost 10 000 g/m2/24hod. Tuto bundu krásně doplňují lyžařské softshellové kalhoty Elegra-W z odolného materiálu s vnitřní hřejivou vrstvou. Mají sněhové manžety v nohavicích a rozepínání nohavic pro snadnější nazouvání.

Bundy na běžky, běh i cyklistiku

Funkční strečová bunda Nordim-M/W je vhodná na běžecké lyžování, na běh a cyklistiku. Má větruodolnou přední část, elastické boční vsadky pro komfortní pohyb, zateplenou bederní část pro tepelný komfort, vysoký límec, reflexní prvky, 2 hlavní kapsy, otvory na palce.

Funkční zimní dres Zester-M/W přiléhavého střihu je určen pro jízdu na kole v chladném počasí. Přední část dresu je větruodolná a zadní část je prodyšná. Dres je celorozpínací, má zadní kapsy a kapsu na hrudi. Je vybaven reflexními prvky.

Vysokohorská turistika, skialpinismus

Bunda Hastar je vrcholem produktového designu Kilpi. Skvěle se hodí na vysokohorskou turistiku. Zaujme kvalitou zpracování a výbornými technickými vlastnostmi (voděodolnost: 20 000 mm/cm2. Prodyšnost: 50 000 g/m2/24hod). Má podlepené švy a voděodolné zipy. Pánské třívrstvé kalhoty Lazzaro-M se stejně jako bunda Hastar vyznačují vysokou voděodolností a vysokou prodyšností. Dámská funkční bunda Adventure-W je vhodná jako druhá nebo svrchní vrstva. Její přední část je z jemného materiálu s větruodolnou svrchní úpravou, rukávy a zadní část jsou ze strečového materiálu pro neomezený pohyb.

Bundy na turistiku a do města

Pánská zateplená volnočasová bunda Pilot-M s propracovaným designem je zhotovena z odolného a voděodpudivého materiálu. Má odnímatelnou a nastavitelnou kapuci s efektní odepínací kožešinou. Dámský zimní kabát Brasil-W je určen na každodenní nošení. Je voděodpudivý a prodyšný, má prodloužený a slušivý střih.

Oblečení pro nejmenší lyžaře

Dětská lyžařská kombinéza Astronaut-J je z elastického odolného a voděodpudivého materiálu. Má odepínací kapuci, manžety v rukávech, kapsu na rukávu na skipas, zesílenou ochranu nohavic proti okopu a nechybějí ani reflexní prvky.

Zaujalo vás naše nové zimní oblečení? Seznamte se s celou naší nabídkou a navštivte nejbližší prodejnu Kilpi Store nebo si prohlédněte nové produkty na našem e-shopu.

"

Mohlo by vás také zajímat
Bundy Kilpi na podzimní výlety i sportování
Rady a tipy Jak se vybavit
Bundy Kilpi na podzimní výlety i sportování
6. 9 .2017   2 minuty čtení
Obrázek není k dispozici
Rady a tipy O Kilpi Materiály a technologie
LIGHT WARM PACKABLE
5. 9 .2017   1 minuta čtení
Obrázek není k dispozici
Rady a tipy Jak se vybavit
Co si vzít na dovolenou?
26. 7 .2017   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se