Z testování
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Novinky z Kilpi
O Kilpi

Renault – Kilpi 24 hodin na Lysé hoře

1. 2 .2019   2 minuty čtení

V Beskydech se uskutečnil 8. ročník ultra trailového závodu Renault – Kilpi 24 hodin na Lysé hoře. Do závodu, ve kterém závodníci překonávají přes 11 km dlouhý okruh s více než 5 km stoupáním, se přihlásilo přes tisíc závodníků. Jak již napovídá název akce, závodí se po celý den. V barvách Kilpi Racing Teamu se na start postavilo hned několik štafetových dvojic a jednotlivců – mezi nimi ambasadoři Linda Tekeliová, Michal Činčiala nebo Tomáš Zahálka.

Letos si závodníci na trati užili opravdový extrém. Na vrcholu Lysé hory bylo více než dva metry sněhu a zvláště seběhy dolů nebyly pro kolena závodníků nadvakrát příjemné. Do závodu se přihlásilo několik beskydských běžeckých hvězd i běžci, kteří na kopce nejsou příliš zvyklí. „První okruhy jsem jel na maximální tepovku a v podstatě jsem šel pořád na krev. Pro nás, jako silniční ultráky zvyklé na rovinky, to nebyla v žádném případě procházka růžovým sadem. Navíc nás zezadu tlačily Aneta a Monika z Kilpi Racing Teamu,“ popisuje průběh závod ambasador Kilpi Michal Činčiala.

Pořadatelé připravili v zázemí Wood Arény, hotelu Sepetná a Sluníčko pro všechny účastníky závodu opravdový komfort a společně s fanoušky na trati se postarali o skvělou atmosféru. U toho všeho nemohl chybět ani náš sobík Kilpík, který po celou dobu dodával všem běžcům motivaci. Zvláště v nočních hodinách byla na závodnících vidět únava a pocit vyčerpání. Ten však na nedělním vyhlášení ve Wood Aréně vystřídaly úsměvy a gratulace vítězům.

Nejrychlejším mužem se stal Radek Chrobák (13 okruhů) a nejrychlejší ženou Barbora Cichá (11 okruhů). Zastoupení Kilpi Racing Teamu bylo na bedně hned několikrát. Vítězství ve svých kategoriích si užily Aneta Nováková a Monika Gemelová (12 okruhů) a také ultra běžkyně Linda Tekeliová (10 okruhů). Všem vítězům gratulujeme, smekáme před všemi odvážlivci, kteří se postavili na startovní čáru, a přejeme rychlou regeneraci!

Mohlo by vás také zajímat
10 tipů, jak si užít a ne jen přežít Jizerskou 50
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Novinky z Kilpi O Kilpi
10 tipů, jak si užít a ne jen přežít Jizerskou 50
29. 1 .2019   5 minut čtení
Kilpi lyžařský běžecký kemp #2
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Novinky z Kilpi O Kilpi
Kilpi lyžařský běžecký kemp #2
27. 1 .2019   1 minuta čtení
Zlatý double Kryštofa Minárika na MČR
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Zlatý double Kryštofa Minárika na MČR
20. 1 .2019   3 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se