O Kilpi
Materiály a technologie

Softshell – řešení značka ideál

24. 4 .2014   1 minuta čtení
Jestli chcete vyzrát na proměnlivé jarní počasí a užívat si outdooru, softshell je prostě must have.

Pokud trávíte rádi čas v přírodě, je softshell materiál, který vám pomůže vyzrát skoro na všechny situace. Samozřejmě co se počasí týká. Je to takový malý zázrak se spoustou užitečných vlastností.

Ale popořadě. Softshell se nazývají vícevrstvé materiály pro oblečení na outdoorové aktivity. Kombinuje v sobě funkce různých, jindy samostatných, vrstev oblečení. Díky tzv. komfortní vrstvě můžete vypustit funkční prádlo. Nejblíže u těla je u softshellových bund totiž materiál spolehlivě odvádějící tělesnou vlhkost.

Vnější vrstva pak tvoří ten pravý štít. Nahrazuje klasickou „větrovku“, takže můžete mít o další kus oblečení méně. Pro maximální funkčnost softshellu vkládáme mezi svrchní vrstvu a podšívku náš vlastní prémiový materiál Siberium®. Ten tvoří solidní izolační vrstvu a tak i základ kvalitního softshellu. Materiál Siberium®  je extrémně elastický a zajišťuje ideální funkčnost.

Správný softshell bude voděodolný, ale zároveň bude dobře odvádět tělesnou vlhkost. Bude prodyšný, ale ochrání vás i před větrem. Nahradí vám několik vrstev oblečení, zahřeje a neomezuje v pohybu. Své aktivity si užijete v naprostém pohodlí, díky elasticitě vás softshell neomezí při žádném pohybu. Tak se mrkněte, co pro muže i ženy nabízí ze softshellu KILPI!

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
O Kilpi
Proč Kilpi?
20. 1 .2014   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se