Rady a tipy
Jak se vybavit

Pohodlná a bezpečná jízda s Kilpi

24. 5 .2016   2 minuty čtení

Letní kolekce Kilpi 2016 přináší spoustu novinek a užitečných vylepšení. Zejména potěší jak příznivce cykloturistiky, tak i milovníky sportovní jízdy na kole, pro které jsou určeny lehké a prodyšné bundy, cyklistické dresy, trička, kraťasy, ponožky a rukavice. U výrobků Kilpi oceníte jejich moderní střih a velmi dobré vlastnosti, nízkou hmotnost a vybornou skladnost.

Cyklistické dresy v týmovém designu

Celorozepínací pánské a dámské cyklistické dresy s krátkým rukávem jsou vysoce prodyšné a rychleschnoucí. Rychle odvádějí pot a perfektně udrží vaše tělo v suchu. Mají elastický spodní lem a v podpaží mají síťovinu pro odvětrávání. V zadní části jsou dresy prodlouženy.

Příjemné a funkční bundy na kolo

Větruvzdorná bunda Transformer má v oblasti zad a podpaží dvojitě tkanou látku. Nechybí prodloužený zádový díl, takže při jízdě neprofouknete. A pokud se během projížďky či tréninku oteplí, jednoduše odepnete rukávy a bunda se rázem promění v pěknou vestu. Ultralehká 2,5vrstvá bunda Hurricane má plně podlepené švy a voděodolné zipy. Velkou výhodu této bundy je její nízká hmotnost a skvělá skladnost: bez problémů ji sbalíte například do boční kapsy nebo do batohu. Obsahuje rovněž nezbytné reflexní prvky. U všech uvedených bund můžete vybírat z různých barevných provedení.

Cyklistické kraťasy a doplňky

Cyklistické kraťasy Huron jsou vyrobeny z oděruvzdorného materiálu. Mají odnímatelnou cyklovložku, nastavitelný elastický pas a reflexní prvky. Kraťasy Freestyle jsou na vnější straně vybaveny dvoucestným zipem a na bocích mají 3D kapsy. Z doplňků upozorňujeme na krátké i dlouhé cyklistické rukavice se síťovinou na hřbetu pro lepší odvětrávání.

Dětské a juniorské oblečení na kolo

Máte rádi výlety na kole s celou rodinou? Nebo má vaše dítě sportovní ambice a baví ho závodění? Naše nová kolekce nezapomněla ani na nejmenší vyznavače jízdy na kole. Určitě se jim zalíbí cyklistické dresy s pěkným barevným designem a elastické kraťasy s integrovanou cyklovložkou a reflexními prvky.

Pokud vás cyklistické oblečení z naší nové kolekce zaujalo, navštivte nejbližší prodejnu Kilpi Store nebo si vyberte na našem e-shopu.

V oblečení Kilpi si jízdu na kole užijete!

"

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
Z testování
FUNKČNÍ CYKLISTICKÉ KRAŤASY - RECENZE
13. 5 .2016   1 minuta čtení
Obrázek není k dispozici
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Filip Bitnar na trickline v pořadu Vertikal
9. 5 .2016   1 minuta čtení
AUDI Snowjam 2016
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
AUDI Snowjam 2016
22. 3 .2016   2 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se