Cyklistické dresy již od 499 Kč. Zobrazit více.

Z testování

Ondra a Hanka: Milujeme hory a vše, co k nim patří

16. 3 .2017   2 minuty čtení

"

Jsme aktivní sportovní rodina, která testuje oblečení Kilpi, a jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o naše zkušenosti sním. Milujeme hory a vše, co k nim patří. Pohyb spojený s přírodou (ať už v létě, nebo v zimě) je to, čím nejvíce dobíjíme energii. V zimě chodíme na skialpech, „kitujeme“, s dětmi trávíme čas na sjezdovkách. Po zbytek roku jezdíme do Alp na ferraty (zajištěné cesty v horském terénu) a za vysokohorskou turistikou. Surfujeme, jezdíme na kitu a létáme na paraglidingovém křídle.

Oblečení, které jen tak nepřehlédnete

Oblečení Kilpi přitahuje pozornost už na první pohled. Víme, že lidé si ho všímají a ptají se na značku. Některé kousky jsou prostě skvělé jak svou funkcí, tak i vzhledem. Oceňujeme, že se jedná o českou značku outdoorového oblečení. I jeho prodejní ceny jsou velmi příznivé.

Ženy jistě ocení módní design oblečení. Dá se hezky kombinovat, vypadá elegantně a zároveň plní svou funkci. Z mužského pohledu se opravdu povedla „nano řada“, hlavně kvůli velmi dobrým hodnotám prodyšnosti a voděodolnosti. Freeridové oblečení je kvalitní a navíc má pěkný design.

Oblečení, které doporučuje Hanka:

Dámská technická bunda Hurricane poslouží jako výborná vrchní vrstva do větrného a vlhkého počasí. Má dobrou prodyšnost Perfektně zvládá rozmary horského počasí, kdy je chvíli slunce, chvíli mlha a pak přijde vítr a déšť.

Dámskou vestu Keiko využívám v zimě i v létě, nosím ji prakticky pořád. Jeto vynikající střední vrstva, která zahřeje, a přitom se v ní člověk nepeče. Je perfektní i jako doplněk na triko. Prostě dokonalá vesta pro různé použití.

Dámská bunda Svalbard je hřejivá, hezká péřovka. Využívám ji na sjezdy i běžné nošení.

Dámské lyžařské kalhoty Isabelle nejen pěkně vypadají, ale jsou i krásně hřejivé. Mají dobrou ventilaci a zipy, a díky tomu je využívám i na skialp v chladnějším počasí. Nosím je bez termoprádla. Jsou příjemné, nikdy nemám pocit vlhka po zpocení. Jsou to moje oblíbené kalhoty.

Oblečení, které doporučuje Ondra:

Pánská bunda Paulo je prodyšná a nepromokavá. Je vhodná na jaro i na podzim.

Pánská bunda Akemol je skvělá funkční bunda na sjezd a freeride.

Pánské kalhoty Lazzaro jsou dobré na skialp. Mezi jejich výhody patří odvětrání a boční zipy.

"

Mohlo by vás také zajímat
Kateřina Nekolná: Mám ráda pěkné a kvalitní věci
Rozhovory
Kateřina Nekolná: Mám ráda pěkné a kvalitní věci
9. 2 .2017   4 minuty čtení
KILPI NA MEZINÁRODNÍM VELETRHU ISPO MNICHOV 2017
O Kilpi Veletrhy
KILPI NA MEZINÁRODNÍM VELETRHU ISPO MNICHOV 2017
4. 2 .2017   1 minuta čtení
Rozhovor s výborným sportovcem a novinářem Tiborem Alföldim
Rozhovory
Rozhovor s výborným sportovcem a novinářem Tiborem Alföldim
1. 2 .2017   4 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se