Z testování
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu

Milan Damek: Recenze oblečení na kolo

24. 8 .2023   2 minuty čtení

RIDER-M TM0418KI

Cyklistické kraťasy RIDER-M jsou vhodné jak do terénu, tak i na silnici. V nabídce jsou v černé barvě a  skvěle ladí ke všem variantám dresů. Materiál OPTI-DRI je dobře pružný a elastický, což v kombinaci s plochým silikonovým lemem zaručí dobré obepnutí stehen. Kalhoty jsou rovněž vybaveny reflexními prvky na stehnech. Komfort při jakékoliv vyjížďce zajišťuje gelová vložka. Kalhoty pak skvělé drží pomocí širokých plochých šli, které neřežou a netlačí. V oblasti beder je požity síťový materiál, který zaručuje dobrou ventilaci.

RIVAL-M TM0355KI

Pánský cyklistický dres Kilpi RIVAL-M je vyroben z materiálu OPTI-DRY, který je elastický, lehký a velmi rychle schne. Důležité je zvolit správnou velikost, protože pro správnou funkci dres musí obepínat tělo a nesmí vlát. V případě kdy zvolíte velký dres, tak vám budou v zadních kapsách věci v terénu skákat a vytvářet nepříjemný pocit. Dres je vybaven třemi kapsami, práva kapsa je dvojitá s boční kapsou na zip, kde se dají schovat důležité věci. Přední celorozepínací zip usnadní oblékaní a svlékáni dresu. Osobně doporučuji dres vozit zapnutý, aby materiál lépe pracoval s potem a ochlazoval tělo. Dres je k dispozici v pestrobarevných designových variantách s reflexními prvky, což je dobré pro větší bezpečnost do lesa i na silnice.

Brýle Kilpi LECANTO PHOTO-U jsou vynikající brýle do proměnlivých světelných podmínek. Fotochromatické skla fungují velmi dobře jak ve stínu lesa, tak i na přímém slunci poskytují stále skvělou viditelnost. Nosník umožňuje skvělé přizpůsobení a tak Vám budou držet skvěle na nose. Brýle jsou velmi lehké s váhou kole 40g, skla mají pouze horní obroučky a zorné pole je velmi velké. Každopádně doporučuji každé brýle vždy vyzkoušet s helmou, aby vše sedělo jak má. Brýle vyžaduji dobrou péči o skla. V případě ušpinění je třeba opláchnout pod tekoucí vodou a až jsou skla čistá doleštit pomocí textilního pytlíku, který je součástí balení. Brýle jsou zabaleny v pevném přepravním pouzdře, které brýle ochrání, když je zrovna nemáte na očích.

Mohlo by vás také zajímat
Helena Schrommová: Test fitness mikiny AILEEN-W
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Helena Schrommová: Test fitness mikiny AILEEN-W
10. 8 .2023   1 minuta čtení
Porovnání běžeckého oblečení Kilpi
Rady a tipy
Porovnání běžeckého oblečení Kilpi
22. 5 .2023   8 minut čtení
Jsme hlavní partner UCI
Jsme hlavní partner UCI
1. 5 .2023   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se