Cyklistické dresy již od 499 Kč. Zobrazit více.

Rady a tipy
Materiály a technologie
Jak vybrat

Lyžařské softshellové bundy

10. 3 .2016   2 minuty čtení

Přemýšlíte, v čem si nejlépe užít lyžování či jiné zimní radovánky, když teploty téměř po celou zimu neklesají pod 5 stupňů? Letošním světovým hitem jsou lyžařské softshellové bundy! V nich se na sluncem ozářených svazích neupečete, a přitom vás ochrání i před mrazem nebo deštěm.

Nabízíme ucelenou kolekci těchto skvělých softshellových bund Kilpi. Tato značka si během krátké doby získala oblibu na českém i zahraničním trhu. Zaměřujeme se na výrobu a prodej outdoorového a technického oblečení, které se vyrábí ze speciálních materiálů, jež zaručují spolehlivou ochranu v nepříznivých povětrnostních podmínkách.

Lehké a odolné lyžařské softshellové bundy

Lyžařské softshellové bundy mají všechny přednosti dobře známých softshellových bund, ale oproti nim mají výhodu v tom, že jsou zateplené a vybavené odepínacím vnitřním pásem proti sněhu. Softshell je materiál, který chrání proti větru, je do určité míry voděodolný a dobře odvádí pot.

Softshellové bundy Kilpi vás upoutají moderním designem, živými barvami a precizním provedením. Jsou větruodolné a částečně nepromokavé. Jejich základ tvoří materiál Siberium 5 000 SRC SS, který se vyznačuje velkou elasticitou. Třívrstvá struktura zaručuje vodoodpudivost a výbornou prodyšnost. Tzv. membránový softshell odvádí tělesnou vlhkost a zabraňuje nadměrnému pocení.

Lyžařská softshellová bunda Kilpi s podšívkou má veškerou výbavu, kterou potřebujete: stahovací kapuci, odepínací vnitřní pás proti sněhu, voděodolné zipy, stahování rukávu na suchý zip, vnější kapsy i vnitřní kapsy na různé drobnosti a lyžařské brýle.

Kvalitní softshellová bunda na celoroční použití

Nespornou výhodou těchto bund je také finanční úspora. Oproti klasický lyžařským bundám pořídíte softshellovou lyžařskou bundu za poloviční cenu. A zatímco běžnou lyžařskou bundu uložíte na konci zimního období do skříně, z lyžařské softshellové bundy jen odepnete protisněhový pás a můžete v ní chodit i v chladných jarních nebo podzimních sychravých dnech a cítit se v ní příjemně a pohodlně.

Pokud vás lyžařské softshellové bundy Kilpi zaujaly a chcet si ji pořídit, navštivte nejbližší prodejnu Kilpi Store nebo náš e-shop.

"

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
Z testování Novinky z Kilpi O Kilpi
Kilpi team na SCHLAG DASS ASS
18. 2 .2016   1 minuta čtení
Vertikal 1. díl - Kilpi team na Schlag das ass
Vertikal 1. díl - Kilpi team na Schlag das ass
18. 2 .2016   1 minuta čtení
KILPI TRAIL RUNNING CUP
KILPI TRAIL RUNNING CUP
18. 2 .2016   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se