Rady a tipy
Produktové novinky
O Kilpi
Jak vybrat

Batohy Kilpi na sport, turistiku a treking

13. 4 .2018   3 minuty čtení
Rozšířili jsme nabídku outdoorového vybavení Kilpi o nové kvalitní batohy, které mají všestranné použití a díky své ergonomické...

Rozšířili jsme nabídku outdoorového vybavení Kilpi o nové kvalitní batohy, které mají všestranné použití a díky své ergonomické konstrukci jsou pohodlné při nošení. Naše praktické a odolné batohy jsou určeny na outdoorové aktivity, běh, cyklistiku, turistiku i celodenní treking. Myslíme i na vaši bezpečnost, proto jejich důležitou součástí jsou reflexní prvky, možnost uchycení hůlek či přilby, přezka s píšťalkou.

Batohy na běhání a cyklistiku  

Cadence

Ať už se věnujete běhání či cyklistice profesionálně nebo rekreačně, určitě uvítáte, když budete mít všechny potřebné věci u sebe. Lehký jednokomorový batoh Cadence  má dvoulitrový vodní rezervoár a vnější velkou síťovanou kapsu, přes kterou vede gumové stahování. Naši sportovci Martin Nytra, Olga Puchkareva a Róbert Sedlák z Kilpi Racing Teamu vyrazili s tímto batohem na trasu závodu Beskydská sedmička (B7), který nabízí extrémní přechod celých Beskyd z Třince do Frenštátu pod Radhoštěm.

Endurance

Chcete si co nejvíc užít běh a mít přitom volnost pohybu? Batoh Endurance byl testován běžci Kilpi Racing Teamu, kteří s ním naběhali přes 6 000 km. Nejvíce ocení jeho přednosti běžci dlouhých tratí, ale oblíbený je i u víkendových sportovců. Batoh je vhodný také pro výlety na kole. Obsahuje 2 boční síťované kapsičky a dvě síťované kapsičky na popruzích.

Downhill

Tento účelný jednokomorový batoh Downhill je určen pro všechny ridery! Vyvinuli jsme ho na míru pro cyklistiku, a to především pro MTB jezdce, ale nepochybně ho využijete i při dalších sportech. Batoh má vypolstrovaná záda a nastavitelné ramenní popruhy. Mezi jeho praktické prvky patří gumička na uchycení přilby či oblečení, háček na klíče.

Batohy na treking a vysokohorské túry  

Pyora

Vydáváte se do hor nebo na nějakou dalekou cestu? Batoh Pyora je vhodný právě pro velmi oblíbenou outdoorovou aktivitu - treking. Má jednu hlavní komoru, jejíž součástí je vnitřní kapsa. Dále je zde vnitřní kapsa a boční kapsy ze síťoviny. Batoh má vestavěnou pláštěnku a obsahuje reflexní prvky.

Elevation

Pohodlný dvoukomorový batoh Elevation o objemu 40 litrů bude vaším spolehlivým společníkem na náročných cestách. Batoh je vybaven postranními síťovanými kapsami a dvěma malými kapsami vpředu. Gumová očka a boční popruhy slouží k přichycení hůlek.

Rise

Na vysokohorské túry, skialpinismus či freeride se vám bude hodit batoh Rise.  Je uzpůsoben pro připevnění lyží (boční zesílené popruhy) a snowboardu (přední zesílený popruh s vnitřní pogumovanou povrchovou úpravou). Tento batoh důkladně otestovali naši ambasadoři a je mezi nimi velmi oblíben. Dalibor Konečný z Kilpi Racing Teamu s ním například absolvoval přechod Roháčů v Západních Tatrách.

Tramp

Letošní novinkou v naší nabídce, kterou vycházíme vstříc všem milovníkům turistiky a cestování, je jednoduchý a účelný batoh Tramp o objemu 30 litrů. Má 2 hlavní komory, 3 vnitřní kapsy, 2 boční síťované kapsy, ventilační zádový systém, nastavitelné ramenní popruhy a pásy. Batoh má boční popruhy na přichycení hůlek.

Srovnání batohů a jejich vybavení

objem batohu speciální vybavení hydratační vak
CADENCE 10 litrů kapsičky na popruzích, boční kapsy součástí batohu
ENDURANCE 10 litrů kapsičky na popruzích součástí batohu
DOWNHILL 20 litrů gumička na uchycení přilby, háček na klíče součástí batohu
PYORA 20 litrů pláštěnka na batoh kompatibilní
ELEVATION 40 + 5 litrů pláštěnka na batoh kompatibilní
RISE 30 litrů systém na uchycení lyží, lavinový vyhledávač RECCO kompatibilní
TRAMP 30 litrů ventilační zádový systém, háček na klíče kompatibilní

"

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Novinky z Kilpi
Medaile v Kidstrophy v Rakousku a moje úspěšná sezóna
11. 4 .2018   2 minuty čtení
Obrázek není k dispozici
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Novinky z Kilpi
Obří slalom sportovních novinářů v Harrachově
11. 4 .2018   1 minuta čtení
První místo na Sardinii pro Milana Damka
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
První místo na Sardinii pro Milana Damka
4. 4 .2018   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se