Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu

Linda Tekeliová: 50 000 výškových metrů ze jeden měsíc i v roce 2022 1/3

19. 4 .2022   2 minuty čtení
Ambasadorka Kilpi Racing TEAMu Linda Tekeliová, která ve svém volném čase založila nadační fond Nezávodím-Pomáhám se opět po...

Ambasadorka Kilpi Racing TEAMu Linda Tekeliová, která ve svém volném čase založila nadační fond Nezávodím-Pomáhám se opět po roce rozhodla zdolat 50 000 výškových metrů, aby podpořila nemocné děti.

Nyní se s námi Linda podělila o své aktuální výsledky:

Krásný den sporťáci,

dneska máme 19. dubna a já  se rozhodla, že ve zkratce zhodnotím projekt 50.000 výškových metrů.

Nevíte, o co v tomto projektu jde? V průběhu měsíce dubna, chci nastoupat kdekoliv 50.000 výškových metrů pro nemocné děti z ČR, které to potřebují. Tyto metry se pak díky sponzorům a veřejnosti promění ve finanční částku. A jelikož je víc než půl projektu za mnou, můžu to trošku zrekapitulovat.

Abych tyto metry zvládla, musím vystoupat denně 1666,66 metrů. Pro představu je to 2x Lysá hora denně a vzdálenost zhruba 27 až 30 km. Protože nemám vše úplně jednoduché, tak i do tohoto projektu přišly horší dny.  Hned na začátku projektu jsem bojovala s virózou a nemohla tak plnit denní limit.  Tento ""dluh"" jsem pak samozřejmě musela v dalších dnech dohánět. Když jsem si naplánovala víkend, abych si nastoupala metry navíc, tak mi to vždy zpestřilo počasí ve formě deště nebo sněžení. Ovšem co Lindíka nezabije, to ho posílí. Neexistuje totiž špatné počasí, ale pouze špatně zvolené oblečení. A to já jsem upřímně díky značce Kilpi naprosto v klidu. Kdybych měla celkově popsat své pocity, bylo by to asi rychlé vyjádření ve dvou slovech: ,,KRÁSNÁ DŘINA"". Vím co píšu, jelikož jsem tento projekt pro děti běhala už minulý rok. Pokud bych to měla porovnat, tak jsem tenkrát měla na to určitě více času, protože jsme ještě neměli vlastní NF. Běhala jsem výškové metry pro děti, ale z jiného spolku. Tak mi teď k běžným radostem jako rodina a práce,  přibylo ještě to, že se neustále řeší veřejné sbírky během tohoto projektu a další aktivity spojené s chodem NF. Tak je to opravdu časově dost náročné. Nicméně si nestěžuji, protože i přitom všem jsem strašně šťastná, že se cítím fyzicky velmi dobře a upřímně si to cupitám se stejnou lehkostí, jako minulý rok. Dokonce i to počasí je velmi podobné. Hodně často si na horách přehrávám v hlavě všechna pozitiva, které mi tento projekt přináší a sama koukám, kolik jich je. Pokud Vás to zajímá, tak to klidně napíšu v dalším příspěvku.

Chcete vědět, co mají moje nožky k dnešnímu dni za duben naběháno? Tak je to přes 500 kilometrů a vystoupáno 30 295 metrů.

A co to znamená? Abych se oblékla a vyrazila na hory. Musím totiž nasbírat ještě necelých 20 000 výškových metrů do konce dubna.

Tak mi držte palce.

Linda Tekeliová

Více informací o nadačním fondu Nezávodím-Pomáhám naleznete na oficiálních webových stránkách www.nezavodim-pomaham.cz

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
Produktové novinky
Srovnání Kilpi batohů určených pro každou sportovní aktivitu
6. 4 .2022   1 minuta čtení
Martin Nytra a Luboš Seidl: 400 km v sedle za jeden den
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Martin Nytra a Luboš Seidl: 400 km v sedle za jeden den
1. 4 .2022   5 minut čtení
Srovnání Kilpi batohů určených pro každou sportovní aktivitu
Produktové novinky
Srovnání Kilpi batohů určených pro každou sportovní aktivitu
27. 3 .2022   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se