Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Novinky z Kilpi
O Kilpi

Charitativní projekt Lindy Tekeliové: Nezávodím, pomáhám

24. 3 .2021   3 minuty čtení
Beskydská ultra běžkyně Linda Tekeliová je vášnivá sportovkyně, která miluje pohyb, nové výzvy a ráda pomáhá lidem.

Beskydská ultra běžkyně Linda Tekeliová je vášnivá sportovkyně, která miluje pohyb, nové výzvy a ráda pomáhá lidem. Pravidelně se staví na startovní čáru závodů Beskydská sedmička a LH24, ve kterých vyhrává své kategorie. Snaží se motivovat k pohybu, což dokazuje také její facebooková skupina „Motivační turistika a sport“, která sdružuje komunitu více než dvou tisíc aktivních lidí. Trénink i závody Linda často absolvuje se svým běžeckým parťákem Radovanem Kelerem. 

„S ohledem na specifickou dobu, kterou společně prožíváme a která nám všem svým způsobem nejen bere, ale i dává nové pohledy na svět, přišlo najednou uvědomění, že bychom mohli pohybem pomoci dětem, které se bez pomoci druhých neobejdou,“ představuje svůj projekt Linda.

A jakým způsobem chce pomoci? Díky sponzorům, kteří Lindu v tomto projektu podpoří, promění v dubnu každý svůj nastoupaný výškový metr v 1 Kč. Zní to jednoduše, ale ono to tak úplně jednoduché nebude. Čím více výškových metrů totiž po beskydských kopcích naběhá, tolik peněz poputuje dětem z nadace Vzhůru k zázrakům. A to už stojí za to, aby těch metrů Linda získala co nejvíce! „Projekt Vzhůru k zázrakům vznikl od srdce s cílem pomoci dětem. Vzhledem k tomu, že jsem také aktivní sportovec, tak mi nápad Lindy udělal obrovskou radost, moc toho vážím a jsem rád, že do toho jde,“ říká zakladatel nadace Vzhůru k zázrakům David Arabasz.

Samozřejmě se do tohoto projektu během měsíce dubna mohou přidat i lidé, kteří akci podpoří dobrovolným příspěvkem a třeba i sami splní počet nastoupaných výškových metrů. Kdo se zapojí, může svůj příspěvek na sociálních sítích sdílet s hashtagem #nezavodimpomaham, aby se myšlenka projektu šířila dále.

Počet nastoupaných metrů Lindy v celém měsíci ovšem určují výhradně finanční dary sponzorů. Cílem Lindy je nastoupat za měsíc duben 50.000 výškových metrů – ať už v horách nebo doma na schodech. Přidáte se taky?

Veškeré informace o projektu najdete na www.nezavodim-pomaham.cz.

QR kód pro rychlou platbu:

SOUTĚŽ S PROJEKTEM NEZÁVODÍM, POMÁHÁM

Cílem dubnové výzvy NEZÁVODÍM, POMÁHÁM je uběhnout a nastoupat co nejvíce výškových metrů a věnovat peníze dětem z nadace VZHŮRU K ZÁZRAKŮM. Celá akce spočívá v tom, že za každý uběhnutý výškový metr Lindy Tekeliové přispěje daná společnost finanční dar 1 Kč. Přispět může každý z vás, a to libovolnou částkou na transparentní bankovní účet 123-1552310247/0100 s variabilním symbolem pěti jedniček – 11111. A pro svůj dobrý pocit můžete i vy své korunky proměnit v počet nastoupaných metrů či příjemnou vycházkou po okolí. Nasdílejte proto svou fotku z vašeho stoupání na sociálních sítích (Facebook či Instagram) s hashtagem #nezavodimpomaham, aby se myšlenka projektu šířila dále. Na konci dubna vybereme jednoho, jehož příspěvek odměníme poukázkou na nákup zboží na www.shopkilpi.cz v hodnotě 10 000 Kč. Podmínkou je, že nám na konci měsíce musíte doložit svou odchozí platbu na transparentní účet nadace VZHŮRU K ZÁZRAKŮM. Za Vaši pomoc a dobré srdce děkujeme!

"

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Martina Chrástková: Test outdoorových kalhot Kilpi NUUK-W
15. 1 .2021   3 minuty čtení
Dalibor Konečný: Test membránové bundy Kilpi HASTAR-M
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Dalibor Konečný: Test membránové bundy Kilpi HASTAR-M
15. 1 .2021   2 minuty čtení
Petr Lüftner: Test stretchové mikiny Kilpi ASSASIN-M
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Petr Lüftner: Test stretchové mikiny Kilpi ASSASIN-M
15. 1 .2021   3 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se