Rady a tipy
Jak se vybavit

Kvalitní oblečení na cyklistiku - kolekce Kilpi 2017

24. 5 .2017   3 minuty čtení
Ať už máte v oblibě silniční cyklistiku, jízdu v horských terénech nebo dnes velmi oblíbené trialové tratě, jistě...

Ať už máte v oblibě silniční cyklistiku, jízdu v horských terénech nebo dnes velmi oblíbené trialové tratě, jistě oceníte kvalitní oblečení Kilpi z naší nové cyklistické kolekce 2017. V naší nabídce najdete cyklistické bundy a trička, kraťasy s cyklovložkou, návleky na ruce i na nohy, ponožky a cyklistické rukavice. V letošním roce jsme navíc do našeho sortimentu přidali i batohy na běh i cyklistiku.

Na vývoji a kvalitě si dáváme skutečně záležet, a proto naše cyklistické oblečení Kilpi prochází těžkými zkouškami a testuje ho mimo jiné i mistryně SAC ČR v závodě horských kol Katarína Ludvíková, jezdci A bike club Ostrava a Kilpi triatlon team Opava.

Nepromokavé bundy na kolo, cyklodresy

Z nových produktů bychom rádi upozornili na pánskou softshellovou bundu Transformer-M, která je určena pro různé outdoorové a sportovní aktivity. Tato větruodolná a oděruvzdorná bunda s reflexními prvky se vyznačuje výbornou voděodolností. Rukávy můžete podle potřeby odepnout a bundu tak proměníte ve slušivou a praktickou vestu. Zadní díl je prodloužený a nastavitelný, spodní lem je stahovací. Dámská celorozpínací bunda Airrunner-W je vhodná nejen na cyklistiku, ale i na běhání či jízdu na in-linech. Bunda je větruvzdorná, má síťovinu v podpaží, náprsní kapsu a zadní kapsu na zip. Snadno ji sbalíte do zadní kapsy.

Mezi naše tzv. top výrobky patří odolná bunda Hurricane-M. Lze ji používat po celý rok. Vhodná je jak na turistiku, tak na běhání a cyklistiku, v zimě ji zákazníci užívají i na skialpové výlety.

Cyklodresy Kilpi jsou velmi prodyšné a rychleschnoucí, dobře odvádějí pot a perfektně udrží vaše tělo v suchu. Mají elastický spodní lema v podpaží síťovinu pro odvětrávání.

Pro děti a juniory máme poutavý cyklistický dres v barvách Kilpi teamu. Je z rychleschnoucího materiálu a v podpaží má síťovinu kvůli odvětrávání.

Pohodlné cyklistické kraťasy

Tyto kraťasy jsou prostě IN a potkat v nich můžete jezdce na horách i na trialových tratích.

Cyklokraťasy Huron jsou vyrobeny z oděruvzdorného materiálu. Mají odepínací vnitřní vložku, dvě 3D kapsy, stahování v pase a reflexní prvky. Kraťasy Freestyle jsou na vnější straně vybaveny dvoucestným zipem a na bocích mají 3D kapsy.

Cyklistické rukavice a další doplňky

V naší nabídce také naleznete krátké i dlouhé cyklistické rukavice, které mají na hřbetu a dlani síťovinu pro lepší odvětrávání, rozpínací a strečové funkční ponožky, příjemné sportovní multifunkční šátky. Především pro chladné jarní a podzimní dny jsou pak určeny návleky na rucena kolena a na nohy.

Novinkou v naší nabídce jsou batohy na běh, cyklistiku s vodním rezervoárem a reflexními prvky.

Oblečení Kilpi využívá moderní materiály a technologie. Velkou oblibu si získává díky propracovanému střihu, poutavému designu, dobrým vlastnostem a nízké hmotnosti.

Zaujala vás naše nabídka cyklistického oblečení a doplňků? Navštivte nejbližší prodejnu Kilpi nebo si prohlédněte naši nabídku na e-shopu.

Mohlo by vás také zajímat
V čem běhá Katarína Ludvíková?
Rady a tipy Jak se vybavit
V čem běhá Katarína Ludvíková?
7. 5 .2017   3 minuty čtení
Outdoorové a sportovní vesty
O Kilpi Produktové novinky
Outdoorové a sportovní vesty
26. 4 .2017   1 minuta čtení
Obrázek není k dispozici
Z testování Produktové novinky Novinky z Kilpi
Bunda Hurricane na běh, cyklistiku i turistiku
19. 4 .2017   2 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se