Rady a tipy
Jak vybrat
Jak se vybavit

Sportovní brýle Kilpi

10. 8 .2018   3 minuty čtení
Novinkou letošní letní kolekce jsou moderní a stylové sportovní brýle Kilpi, vyrobené z lehkého a odolného polykarbonátu, s...

Novinkou letošní letní kolekce jsou moderní a stylové sportovní brýle Kilpi, vyrobené z lehkého a odolného polykarbonátu, s čočkami poskytujícími ochranu proti slunečnímu záření s faktorem UV 400. V naší kolekci naleznete univerzální brýle pro všechny druhy sportovních aktivit, ideální především pro cyklistiku a běh. Díky své promyšlené konstrukci dokonale chrání oči před větrem, hmyzem a prachem, při běhu se neposouvají a nepadají, a to ani v náročném terénu. Nezapomínáme pochopitelně ani na děti, pro které jsme připravili model Morfa-J. Součástí brýlí je pro jejich uskladnění látkový pytlík, nebo pevné pouzdro.

Brýle Kilpi jsou srovnatelné s brýlemi světoznámých značek, ale jsou cenově dostupnější. Vyzkoušejte si i vy skvěle padnoucí brýle a rozšiřte svou výbavu Kilpi o tento skvělý doplněk. Navštivte nejbližší Kilpi store nebo nakupujte online na www.shopkilpi.cz.

Seznamte se s našimi skvělými brýlemi Kilpi

MORI-U

Sluneční brýle vhodné pro běh i jiné outdoorové sporty, pevné pouzdro je součástí balení. Odolný polykarbonátový rám i čočky, silikonové protiskluzové zakončení stranic, komfortní silikonová nosní sedla zajišťují stabilitu brýlí na obličeji, lehká konstrukce (23,5 g) pro pohodlné nošení. Chrání oči před škodlivým zářením UV 400, možnost výměny skel - tmavá, žlutá a čirá.

ARCO-U

Cyklistické sluneční brýle, látkový pytlík je součástí balení. Odolný polykarbonátový rám i těsnění kolem očí poskytuje spolehlivou ochranu proti nárazovému větru, hmyzu i prachu, komfortní silikonová nosní sedla zajišťují stabilitu brýlí na obličeji. Chrání oči před škodlivým zářením UV 400, modro-zelená skla. REVO povlak poskytuje optimální viditelnost za všech světelných i povětrnostních podmínek.

LIU-U

Moderní a stylové sluneční brýle pro sport i volný čas, látkový pytlík je součástí balení. Flexibilní a odolný polykarbonátový rám i čočky, protiskluzové silikonové zakončení stranic pro lepší držení brýlí, komfortní silikonová nosní sedla zajišťují stabilitu brýlí na obličeji, lehká konstrukce pro pohodlné nošení. Chrání oči před škodlivým zářením UV 400.

MOSHI-U

Sportovní sluneční brýle, vhodné pro běh a jiné outdoorové sporty, komfortní silikonová nosní sedla zajišťují stabilitu brýlí na obličeji, látkový pytlík je součástí balení. Polykarbonátový rám, vnitřní pěna zajišťuje ochranu očí a brání proti větru, hmyzu i prachu. Chrání oči před škodlivým zářením UV 400.

REZZA-U

Sluneční cyklistické brýle, stylově robustní a odolná skla, brýle jsou lehké konstrukce, komfortní silikonová nosní sedla zajišťují stabilitu brýlí na obličeji, látkový pytlík je součástí balení. Chrání oči před škodlivým zářením UV 400, modré zabarvení skel pro lepší a ostřejší viditelnost i jako ochrana proti mírnému slunečnímu záření.

TRENTO-U

Moderní a stylové brýle pro sport i na běžné nošení do města, látkový pytlík je součástí balení. Chrání oči před škodlivým zářením UV 400.

COCO-U

Sportovní brýle bez obrouček, vhodné pro cyklistiku a jiné sporty, lehké konstrukce, látkový pytlík je součástí balení. Stylové robustní polykarbonátové čočky, odolné proti nárazům, velikost brýlí poskytuje spolehlivou ochranu proti silnému větru, hmyzu i prachu, komfortní silikonová nosní sedla zajišťují stabilitu brýlí na obličeji. Chrání oči před škodlivým zářením UV 400. REVO povlak poskytuje optimální viditelnost za všech světelných i povětrnostních podmínek .

MORFA-J

Sluneční brýle pro malé sportovce, moderní barevné provedení, nízká hmotnost brýlí, látkový pytlík je součástí balení. Chrání oči před škodlivým zářením UV 400.

Srovnání sportovních brýlí Kilpi

propustnost skla REVO 
povlak skla
hmotnost
MORI-U kategorie 0 - 3
propustnost 8 - 100 %
23,5 g
ARCO-U kategorie 3
propustnost 15 %
ANO 37 g
LIU-U kategorie 3
propustnost 8 - 18 %
27 g
MOSHI-U kategorie 3
propustnost 8 - 18 %
29,3 g
REZZA-U kategorie 2
propustnost 18 - 43 %
24,8 g
TRENTO-U kategorie 3
propustnost 8 - 18 %
30,5 g
COCO-U kategorie 3
propustnost 15 %
ANO 22,8 g
MORFA-J kategorie 3
propustnost 8 - 18 %
18,2 g


REVO povlak poskytuje optimální viditelnost za všech světelných i povětrnostních podmínek.

Mohlo by vás také zajímat
Krkonošská 50
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Krkonošská 50
8. 8 .2018   1 minuta čtení
Obrázek není k dispozici
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Cyklistický závod Ischgl UCI Stage Race S2
6. 8 .2018   1 minuta čtení
Kirishima Ebino-kougen Extreme Trail
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Kirishima Ebino-kougen Extreme Trail
26. 7 .2018   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se