Z testování
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu

Soňa Jurková: Test dámských fitness legín Kilpi LIGANO-W a běžeckého trička BRICK-W

10. 6 .2021   2 minuty čtení
Soňa Jurková, ambasadorka Kilpi Racing TEAMu si pro svou recenzi vybrala dámské fitness legíny Kilpi LIGANO-W a běžecké...

Soňa Jurková, ambasadorka Kilpi Racing TEAMu si pro svou recenzi vybrala dámské fitness legíny Kilpi LIGANO-W a běžecké tričko Kilpi BRICK-W.

Test dámských fitness legín Kilpi LIGANO-W a běžeckého trička BRICK-W

Dámské legíny Kilpi LIGANO-W jsou ideální především na fitness a jógu, nicméně si v nich lze také zaběhat nebo jít na procházku. Ihned zaujmou svou barvou a designem, pro ženy jak dělanou, nicméně když si je člověk obleče, tak jsou ještě hezčí.

Jsou vyrobeny z velmi příjemného materiálu OPTI-DRY, který je velmi příjemný na dotek (když je mám na sobě, tak se jich pořád musím dotýkat, přirovnala bych ten materiál k sametu), je také vysoce elastický a rychleschnoucí.

Kalhoty mají na stehnech síťovanou vsadku, která slouží jako odvětrávání. Další síťované doplňky jsou na bocích, ty slouží jako kapsy. Já do nich nejčastěji dávám telefon. Na kalhotách najdete ještě jednu skrytou kapsu, a to na širokém lemu v pase vzadu. Jo a děvčata, tyto kalhoty dělají moc pěkný zadek. Kalhoty se mi už také podařilo zašpinit bahnem, když jsem byla běhat. Vyprala jsem je ale úplně v pohodě, takže se nemusíte bát ani špatného počasí.

Ke krásným kalhotám je samozřejmě třeba si vybrat i krásné funkční tričko. Já jsem zvolila tričko Kilpi BRICK-W. Na první pohled by se mohlo zdát jako „prostě bílé tričko“, ale nenechte se zmást. Tričko je opět vyrobeno z materiálu OPTI-DRY, který je velmi lehký, vzdušný a rychleschnoucí.

Tričko na sobě skoro vůbec necítíte. Zadní strana trika je tvořena velmi příjemnou síťovinou, která je barevně oživená růžovými tečkami a hezky se tedy hodí k legínám LIGANO-W. Síťovina je také v podpaží, takže, dámy, koláče nehrozí.

Tričko má také bezpečnostní, reflexní prvky vpředu i vzadu. Tričko se hodí na sportovní aktivity provozované v teplém a horkém prostředí, např. běh, fitness, brusle, kolečkové lyže apod., nicméně užijete jej také na procházky po horách i po městě, lezení po skále a stěně.

Soňa Jurková

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Milan Damek: Andalucía Bike Race 2021
2. 6 .2021   3 minuty čtení
Obrázek není k dispozici
O Kilpi Novinky z Kilpi
Kilpi obléká pořadatele Světového poháru horských kol
13. 5 .2021   1 minuta čtení
Obrázek není k dispozici
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Charitativní projekt Lindy Tekeliové: Nezávodím, pomáhám - Den po dni
5. 4 .2021   12 minut čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se