Z testování
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Produktové novinky
O Kilpi

Péřovky do hor, na cesty i do města

3. 12 .2018   2 minuty čtení

Ať už se vydáte na horskou túru, skialpy či na cestu do města v mrazivém počasí, péřová bunda vám poskytne pohodlí a vysoký tepelný komfort. Prachové peří je velmi oblíbeným výplňovým materiálem do bund a spacích pytlů. Slouží k tepelné izolaci a zajišťuje stálou tělesnou teplotu.

Představujeme vám péřové bundy Kilpi z naší nové zimní kolekce 2018/19. Kvalitní peří spolu s odolným materiálem a praktickými vychytávkami z nich dělá nepostradatelného společníka pro vaše outdoorové i sportovní aktivity.

Péřová bunda i do extrémních podmínek

Bunda Edmon vás ochrání proti chladu a mrazu  díky husímu peří (plnivost 650 cuin) a speciálnímu materiálu Siberium DWR WB, který je větruvzdorný, prodyšný a opatřený vodoodpudivou povrchovou úpravou. Bunda je tak lehoučká (200 g), že ji na sobě téměř neucítíte. Během cestování i sportování perfektně udrží váš tepelný komfort a navíc ji snadno sbalíte do malého pytlíčku. Tato bunda například patřila do základní výbavy ultramaratonce Michala Činčialy, který v ní úspěšně absolvoval čtyři sta kilometrový běžecký závod v čínské poušti Gobi s výstupem do tibetských hor.

Péřová bunda Svalbard

Bunda SVALBARD je vyplněna prachovým peřím v poměru 90/10, díky kterému budete dokonale tepelně izolováni v chladném počasí. Bunda má nastavitelnou kapuci, dvě kapsy na zip,elastický lem kolem rukávů a nastavitelný spodní lem. Její lehkost a skladnost oceníte zejména při cestování, skialpových výletech nebo horských výstupech, jako například Daniela Kroulíková, která nyní zdolává 7 nejvyšších hor jednotlivých světadílů. Outdoorový nadšenec a milovník lezení Dalibor Konečný z Kilpi Racing Teamu si vzal tuto bundu do Kanady, když poznával krásy provincií British Columbia a Alberta.

Elegantní a praktická třívrstvá bunda Ivar

Bunda Ivar se skládá ze dvou částí - z vrchního kabátu, vyrobeného z třívrstvého membránového materiálu Siberium DWR WB, a z lehké vnitřní bundy, která je plněná husím peřím.

Vrchní kabát chrání před chladem a promoknutím. Má podlepené švy, voděodolné zipy, prodloužený tvarovaný střih, vysoký límec a odepínací nastavitelnou kapuci. Vnitřní bunda má rovněž zvýšený límec a dvě zipové kapsy. Při svlékání drží na svém místě díky zipům a speciálním očkům na rukávech,kterými ji spojíte s vrchním kabátem. Vrchní kabát a vnitřní bundu můžete nosit odděleně.

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Novinky z Kilpi
Čeká na mě Aconcagua
29. 11 .2018   1 minuta čtení
Expedice na Kavkaz s Leošem Kratochvílem
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Expedice na Kavkaz s Leošem Kratochvílem
26. 11 .2018   1 minuta čtení
Obrázek není k dispozici
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Podzimní forma Milana Damka vyvrcholila v Austrálii
22. 11 .2018   2 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se