Z testování
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu

Oblečení Kilpi v terénu – zkušenosti našich ambasadorů

5. 2 .2018   2 minuty čtení
Naši ambasadoři z Kilpi Racing Teamu aktivně testují zimní oblečení Kilpi a podílejí se na jeho vývoji.

Naši ambasadoři z Kilpi Racing Teamu aktivně testují zimní oblečení Kilpi a podílejí se na jeho vývoji. Díky tomu vám můžeme nabídnout funkční bundy, kalhoty, mikiny a trika nejvyšší kvality, plné užitečných vychytávek navržených a prověřených špičkovými sportovci. Podívejme se na zkušenosti některých z nich z poslední doby na to, jak byli spokojení s oblečení od předního outdoorového výrobce.

Paralympionik Pavel Bambousek testoval oblečení Kilpi na ledovci Pitztal v Rakousku. V prosinci 2017 skončil ve dvou superobřích slalomech Evropského poháru v těžké konkurenci na 17. a 14.místě. A jakému oblečení by dal podle svých slov jedničku? Lyžařská bunda Carpo-M s elastickou podšívkou je zhotovena z dvouvrstvého, voděodpudivého a prodyšného materiálu. Má podlepené švy a voděodolné zipy. Funkční tričko Jager-M s dlouhým rukávem je vyrobeno z merino vlny, která má výborné absorpční vlastnosti. Tričko má vysoký límeček se zipem na ochranu krku, ploché kontrastní švy a děrované větrání pod pažemi pro lepší odvod potu v kritických místech.

Výstup na Ostrý Roháč

Roháče jsou nejnavštěvovanější částí Západních Tater. Do toho nádherného horského prostředí vyrazil náš ambasador Dalibor Konečný, a dokonce vystoupil až na vrchol hory Ostrý Roháč (2 088 m). Velmi si pochvaloval hřejivou péřovku Svalbard-M a voděodolnou bundu Hurricane-MBunda Svalbard-M je vyplněna prachovým peřím v poměru 90/10. je vhodná jako vrchní vrstva nebo jako střední vrstva pod membránové bundy.Technická bunda Hurricane-M má nepromokavé zipy, kapuci, dvě hlavní kapsy a lemy zakončené Lycrou. Konstrukce, která využívá dvě a půl vrstvy složené v protisměru s voděodolnou membránou, poskytuje výbornou odolnost a pohodlí. Hlavní vychytávkou je možnost sbalení bundy do pytlíku,který je její součástí.

Pro skialpové výlety se hodí kvalitní batoh Rise s objemem 30 litrů. Má vypolstrované ramenní popruhy, vypolstrovaná záda a také vypolstrovaný bederní pás s kapsami na zip kvůli pohodlí při nošení. Batoh je uzpůsoben pro připevnění lyží (boční zesílené popruhy) a snowboardu (přední zesílený popruh s vnitřní pogumovanou povrchovou úpravou).

Kilpi ve Vysokých Tatrách

Tomáš Matera testoval špičkovou třívrstvou bunda Hastar-M i další kousky z kolekce Kilpi při skialpové túře ve Vysokých Tatrách. S partou lezců a skialpinistů se vydal na Brnčalku, což je Chata u Zeleného plesa, známá také jako Brnčalova chata nebo hovorově Brnčalka. Bunda Hastar je vrcholem produktového designu Kilpi. Zaujme kvalitou zpracování a výbornými technickými vlastnostmi (voděodolnost: 20 000 mm/cm2; prodyšnost: 50 000g/m2/24hod).

Technické kalhoty Lazzaro-M je patří mezi TOP produkty značky Kilpi. Jsou velmi pohodlné a vysoce prodyšné. Chystáte-li se na skialpový výlet, pak výběrem těchto kalhot určitě nepochybíte.

Oblečení je lehké, nic nepropustí a skvěle odvětrává. Řadu vychytávek oceníte až přímo na horách. Toto technické oblečení skutečně splňuje nejvyšší parametry a na skialpy a zimní hory je vřele doporučuji.“ Tomáš Matera

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Schladming-Dachstein na vlastní kůži!
28. 1 .2018   5 minut čtení
Super-G na ledovci Pitztal
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Super-G na ledovci Pitztal
30. 12 .2017   1 minuta čtení
Ostrý Roháč - závěje a krásné výhledy
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Ostrý Roháč - závěje a krásné výhledy
28. 12 .2017   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se