Z testování
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu

Minárik zažil povedenou sezonu, teď se těší na kolo

9. 4 .2019   1 minuta čtení

Velmi úspěšná. Tak se dá charakterizovat sezona, kterou prožil dvanáctiletý Kryštof Minárik, zapálený snowboardista a člen Kilpi Racing Teamu. Vyhrál pět ze šesti závodů českého poháru, obstál i v Rakousku, kde je pochopitelně ještě větší konkurence.

Ve své kategorii patří k absolutní špičce. Během zimy to talentovaný snowboardista jednoznačně potvrdil. Na konci března si vyjel celkové vítězství v Českém poháru, vyhrál pět ze šesti závodů. To už je pořádná dominance… „Celkově tedy sezonu hodnotím úspěšně,“ bilancuje Kryštof Minárik, jinak velký nadšenec i do dalších sportů. Třeba do florbalu.

Dokázal se prosadit rovněž na závodech v Rakousku. V rámci tamního poháru byl pokaždé do pátého místa, což je v nabitém startovním poli úspěch. Prkno, na kterém se vyjímá logo Kilpi, zatím do kouta házet nebude. Na přelomu dubna a května se totiž ještě vydá na rakouský ledovec Kaunertal. A tentokrát by vedle drilu mohla přijít i zábava. „Tuhle akci mám vždycky moc rád, protože tam jen tak jezdíme na pohodu a testujeme nové věci,“ těší se úspěšný člen Kilpi Racing Teamu.

Pomalu už myslí na příští sezonu. V ní chce být ještě lepší. Rozhodně se nemíní uspokojit. „Zlepšit bych se chtěl ve všem. Budu pilovat techniku a trénovat fyzičku,“ plánuje si snowboardista, který obdivuje Ester Ledeckou, dvojnásobnou olympijskou šampionku a velkou sportovní nadšenkyni. Také Minárik kloubí více sportů.

A už se nemůže dočkat, až se během následujících měsíců pořádně vyřádí. „Chtěl bych hodně jezdit na kole, rád bych se zúčastnil i minimálně dvou cyklistických závodů. Také budu chodit po horách, běhat a sjíždět divoké řeky s taťkou,“ plánuje si sportovní všeuměl.

Na závěr dodává: „Už se strašně těším na příští sezonu!“ A věří, že bude minimálně stejně tak úspěšná jako ta poslední. Zápal i nadšení mu rozhodně nechybí.

Mohlo by vás také zajímat
Nový letní katalog HIGHLIGHTS 2019
Produktové novinky Novinky z Kilpi O Kilpi
Nový letní katalog HIGHLIGHTS 2019
3. 4 .2019   1 minuta čtení
MTB maratonec a bikepacker Luboš Seidl novým členem Kilpi Racing Teamu
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Novinky z Kilpi O Kilpi
MTB maratonec a bikepacker Luboš Seidl novým členem Kilpi Racing Teamu
30. 3 .2019   1 minuta čtení
Obrázek není k dispozici
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Novinky z Kilpi
A Bike Club Ostrava uzavřel přípravu soustředěním ve Španělsku
29. 3 .2019   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se