Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu

Kilpi EVENT Ostravice

13. 11 .2019   2 minuty čtení
Připravili jsme si pro Vás "Workshop zimního vrstvení". Stavte se 1. prosince 2019 do areálu Na Pile v...

Přijď se seznámit se sportovní značkou KILPI a užít si první adventní neděli do areálu Na Pile v Ostravici. Dozvíš se, jak správně vrstvit funkční oblečení, můžeš prohodit pár slov s KILPI ambasadory a dokonce můžeš vyhrát pobyt v Alpách od partnera Explorer Hotels! ❄️⛷️

KDY: 1. prosince 2019 | od 14:00

KDE: Areál Na Pile v Ostravici

Nebude chybět správná vánoční atmosféra, občerstvení, perníčky a vánoční punč. Každý návštěvník navíc získá KILPI adventní kalendář plný slev.

15:00 - 16:15  Workshop ohledně vrstvení oblečení proběhne formou “pub kvízu”. Věříš si, že tvé znalosti v oblasti sportovního oblékání jsou dobré? Orientuješ se v materiálech Primaloft, Dermizax a Merino? Víš, jak se správně obléknout na sjezdovku, na běžky i na zimní desetikilometrový běh?  Nebo se chceš prostě dozvědět něco nového od profesionálů? Vytvoř více než dvou členný tým a přihlas se. Nejlepší tým vyhraje zimní produkty značky KILPI. Svůj tým zaregistruj zde: https://forms.gle/iD8xz6Ze5pw88vd19

16:30 - 17:15  Později na panelovou diskuzi pozveme členy KILPI RACING TEAMU. Dozvíš se, jaké jsou jejich zkušenosti s oblékáním do nevlídného počasí při extrémních závodech, co se jim při sportování neosvědčilo a na které produkty naopak nedají dopustit. Na otázky moderátora i diváků budou odpovídat sjezdová lyžařka Helena Schrommová, ultraběžec Martin Nytra a cyklista a zkušený bikepacker Luboš Seidl.

17:30 - 20:00 Součástí programu bude módní přehlídka se zimními “MUST HAVE” a večer se uskuteční promítání toho nejlepšího z Mezinárodního festivalu outdoorových filmů!  V průběhu večera proběhne slosování o pobyt pro 2 osoby na 4 dny / 3 noci v jednom z devíti Explorer Hotels ( https://www.explorer-hotels.com/cz), kterého se může zúčastnit každý návštěvník akce.

Na místě bude v prodeji aktuální zimní kolekce KILPI za opravdové ""special prices"", které jinde nenajdeš.

VSTUP ZDARMA

Módní přehlídku podpoří DJ Lednicka.  Slovem provází moderátor Marián Žárský.

Akce se uskuteční ve spolupráci těchto partnerů: Explorer Hotels, Mezinárodní festival outdoorových filmů skupiny ČEZ,, Birki, Hotel FREUD a Renault - Kilpi Beskydská Sedmička.

VÍCE INFORMACÍ NA FACEBOOKU ->

Ambasadoři, kteří se Vám představí:

Mohlo by vás také zajímat
Bob Graham Round: ultratrailová výzva z Lake District
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Bob Graham Round: ultratrailová výzva z Lake District
30. 10 .2019   2 minuty čtení
Obrázek není k dispozici
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Martin Nytra: BRG = 42 vrcholů pod 24 hodin
29. 10 .2019   6 minut čtení
Obrázek není k dispozici
O Kilpi Novinky z Kilpi
Nová kolekce WINTER 19/20
29. 10 .2019   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se