Rozhovory

Kateřina Nekolná: Mám ráda pěkné a kvalitní věci

9. 2 .2017   4 minuty čtení
Velmi nás potěšilo, že si čas na rozhovor s námi udělala bývalá sedmibojařka, vynikající sportovkyně a televizní sportovní...

"

Velmi nás potěšilo, že si čas na rozhovor s námi udělala bývalá sedmibojařka, vynikající sportovkyně a televizní sportovní moderátorka Kateřina Nekolná. Největšího úspěchu dosáhla na Světové letní univerziádě 1999, kde výkonem 5 900 bodů obsadila druhé místo.

Jak by ses našim čtenářům představila?

Jmenuji se Kateřina Nekolná a můžete mě vídat na obrazovkách České televize. Jsem moderátorka Sportovních zpráv a redaktorka redakce sportu ČT. V minulých letech jsem byla českou reprezentantkou ve víceboji. Momentálně se snažím zvládat mnohem více disciplín najednou, a to v péči o své dva syny.

Jakému sportu se aktivně věnuješ a jakého největšího úspěchu jsi v něm dosáhla?

Jak jsem již uvedla, jsem bývalou českou reprezentantkou ČR v sedmiboji. Mezi mé největší úspěchy patří stříbrná medaile ze Světové univerziády, 12. místo na ME a 16. místo na MS. Jsem také čtyřnásobnou mistryní ČR ve vícebojích. Po skončení reprezentační atletické kariéry se věnuji téměř všem sportům, tedy pokud mi to čas dovolí. Mezi ty nejoblíbenější patří lyžování, jízda na kole, jízda na kolečkových bruslích, tenis, a pokud je možnost a příležitost, i adrenalinové sporty.

Jakých zajímavých závodů ses vloni zúčastnila? A na co se těšíš letos?

Vloni v zimě jsem se zúčastnila závodu Jizerská 50, Mistrovství ČR v obřím slalomu novinářů. Letos jsem už absolvovala závod Schlag das Ass v rakouských Alpách, tedy nejdelší super G na světě (25 km). A samozřejmě jsem jela za Kilpi team. Nejenže si náš tým vedl skvěle (skončili jsme na 26. místě ze všech týmů - první z těch českých), ale měli jsme i nejvýraznější a podle mě nejhezčí oblečení. Týmové bundy a kalhoty se letos opravdu moc vyvedly. Nejen barevnou kombinací, ale i kvalitou. A bylo mi teplo!!!:-)))

Jaké oblečení v letošním roce nejvíce nosíš a chceš ho doporučit zákazníkům?

Z letošní kolekce jsem si oblíbila bundu Lena-W v bílém provedení, která se úžasně nosí jak ve městě, tak na lyžařských svazích. Ve městě dělá parádu, na svahu samozřejmě taktéž, a navíc ještě skvěle zahřeje. K té jsou letos ve stejném designu i dvě mikiny (bílá, černá). K této bundě se dají nosit různé lyžařské kalhoty. Bílé, černé, růžové… dle libosti a nálady.

Vyzkoušela jsi Kilpi v extrémních podmínkách?

Letos není o pořádné mrazy nouze, takže můžu pochválit výrobce Kilpi i co se týče nošení jeho oblečení v extrémních podmínkách. Již zmiňovanou bundu Lena-W jsem nosila při teplotě -18 °C. V kombinaci s termoprádlem a fleecovou mikinou Kilpi bylo i mně ( ženské, které je zima v podstatě pořád) pěkně teplíčko. To, že bunda nepromokne ani při sněhové vánici či válení se ve sněhu s dětmi, asi nemusím ani zmiňovat.

Kdy ti Kilpi pomohlo, zviditelnilo, překvapilo?

Výrazný design bundy Kilpi pomohl mému čtyřletému synáčkovi i ve sněhové vánici a mlze najít svou maminku. Jak sám říkal : „ Mamíí, poznal jsem tě jenom podle bundy. Ještě že ji takovou máš! Jinak bych tě už asi nikdy nenašel.“ Já na tom ostatně byla obdobně. Své děti jsem poznala na svahu pouze podle výrazných barev bundiček Kilpi.

Co u Kilpi v porovnání s ostatními značkami nejvíce oceňuješ?

U značky Kilpi oceňuji především funkčnost oblečení spojenou s moderním designem a krásnými výraznými barvami. Mně osobně se hodně líbí lyžařské péřové bundy, které jsou letos v prodeji. Se mnou to ocení především ženy, které mají stejný problém jako já. A tou je všudypřítomná zima i v době, kdy je ostatním krásné teplo.

Máš nějaký neobyčejný zážitek či veselý příběh z poslední doby?

Očekávám o tomto víkendu spoustu veselých příběhů. Jinak děkuji bundě Kilpi, že je tak slušivá, pěkná a výrazná. Jen díky ní (protože jsem byla celá zachumlaná v čepici a šále) mi při defektu kola na horách zastavilo hodně řidičů s nabídkou pomoci.

Milý čtenáři, jsem člověk, který si potrpí na hezké a kvalitní věci. Zimní vybavení Kilpi vyhovuje mým nemalým nárokům, a proto jsem ráda, že mohu být součástí této značky.

Mohlo by vás také zajímat
KILPI NA MEZINÁRODNÍM VELETRHU ISPO MNICHOV 2017
O Kilpi Veletrhy
KILPI NA MEZINÁRODNÍM VELETRHU ISPO MNICHOV 2017
4. 2 .2017   1 minuta čtení
Rozhovor s výborným sportovcem a novinářem Tiborem Alföldim
Rozhovory
Rozhovor s výborným sportovcem a novinářem Tiborem Alföldim
1. 2 .2017   4 minuty čtení
Špičkový lyžařský set Team od Kilpi
Rady a tipy Jak vybrat Jak se vybavit
Špičkový lyžařský set Team od Kilpi
20. 1 .2017   2 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se