Bundy, vesty a mikiny na turistiku a cestování

17. 7 .2017   3 minuty čtení

Cesta posiluje duši. K putování patří zastávky i návraty. Tato cesta není přímka, ale kruh.

Josef Kroutvor

Máte v plánu vyrazit s rodinou na nějaké zajímavé místo a užít si příjemný výlet? Nebo vás spíše láká vysokohorská túra či se chcete vydat na trek do nitra divoké přírody? Český outdoorový výrobce Kilpi má pro příznivce aktivního odpočinku ve své nabídce kvalitní oblečení na turistiku a trekování, které vás nezklame a ochrání vás před jakýmkoliv rozmarem počasí. V letošním roce navíc do svého sortimentu zařadil batohy Kilpi a také outdoorovou a sportovní obuv od předních značek.

Nepromokavé a odolné bundy

V našem blogu jsme vám již představili ultralehkou bundu Hurricane, která je vybavena reflexními prvky, voděodolnými zipy a plně podlepenými švy. Její velkou předností je nízká hmotnost a výborná skladnost. Důležitým parametrem je prodyšnost, tj. jak rychle dokáže oblečení odvádět tělesnou vlhkost pryč od těla. Čím víc se potíte, tím vyšší prodyšnost potřebujete. Z tohoto pohledu má tato bunda výborné parametry i pro sportovní aktivity, jako je běh či jízda na kole.

Třísezonní bunda Ahorn s membránou Siberium 5 000 CT je vhodná pro volnočasové aktivity a nenáročnou turistiku. Je lehoučká, větruvzdorná a voděodolná. Konstrukce ze dvou vrstev poskytuje pohodlí v každé situaci.

Mezi oblíbené modely patří pánská softshellová bunda Elio a dámská bunda Elia. Jsou vyrobeny z odolného a strečového materiálu. Mají dvě hlavní kapsy na zipy, snadno přístupnou kapsu na hrudi, ochranu brady proti odírání a odepínací nastavitelnou kapuci. Vybírat můžete z různého barevného provedení.

Softshellové vesty

Pohodlná vesta Tofana je vyrobena z větruvzdorného materiálu s membránou Siberium 5000 SRC SS a má vnitřní hřejivý fleece. Má dvě hlavní kapsy a nastavitelný spodní lem. Dámská vesta Paloma se hodí do proměnlivého počasí. Nosit ji můžete při jakékoliv sportovní aktivitě. Má dvě kapsy na zip a ochranu brady. Zadní strana vesty je o 3 cm delší, což zvyšuje celkové pohodlí.

Elegantní mikiny

Už teď se můžete připravit na chladnější období a podívat se na naši nabídku hřejivých mikin, které mohou posloužit jako druhá vrstva při outdoorových aktivitách. Pánská fleecová mikina Aoraki s kapucí je vhodná pro nenáročnou turistiku. Je vyrobena z materiálu Opti-Heat, který zajišťuje tepelný komfort i při nízkých teplotách. Mikina má extra látku na ramenou a kapuci, dvě hlavní kapsy na zip a rukávy zakončeny lemem s elastickým páskem.

Příjemná fleecová mikina Bandai je vhodná na každodenní nošení. Je rovněž vyrobena z materiálu Opti-Heat. Má elastické vsadky na bocích, dvě hlavní kapsy na zip a na rukávu kapsičku na zip. Rukávy, lemy a kapuce jsou zakončeny elastickým páskem.

Zaujalo vás oblečení Kilpi na turistiku a cestování? Zastavte se v nejbližší prodejně Kilpi nebo si prohlédněte celou nabídku na e-shopu.

Vyrazte na cestu a Kilpi bude váš společník v nejistém počasí!

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
Z testování
Jak se rodí mistrovský titul
26. 6 .2017   3 minuty čtení
Outdoor Friedrichshafen 2017
Veletrhy
Outdoor Friedrichshafen 2017
13. 6 .2017   1 minuta čtení
Kvalitní oblečení na cyklistiku - kolekce Kilpi 2017
Rady a tipy Jak se vybavit
Kvalitní oblečení na cyklistiku - kolekce Kilpi 2017
24. 5 .2017   3 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se