Rady a tipy
Novinky z Kilpi
O Kilpi

Běžecká kolekce Kilpi pro náročný běh

3. 5 .2018   3 minuty čtení
Nová kolekce běžeckého oblečení Kilpi, vyvinutého ve spolupráci s běžci, myslí právě na vás, na náročné běžce, a...

"

Zlepšete svůj výkon, snižte únavu a dopřejte svým svalům lepší regeneraci.

Každý, kdo pravidelně běhá, absolvuje náročné běžecké závody v terénu, nebo běhá dlouhé tratě, dozajista vyzkoušel a používá kompresní podkolenky, které jsou velmi praktické a pomáhají více, než by se mohlo na první pohled zdát. V současné době to ale již nejsou jen podkolenky, které vám mohou aktivně pomáhat.

Nová kolekce běžeckého oblečení Kilpi, vyvinutého ve spolupráci s běžci, myslí právě na vás, na náročné běžce, a na všechny ty, kteří si chtějí běh zpříjemnit. Připravili jsme kolekci kompresního oblečení, které zlepšuje krevní oběh a chrání svaly před většími otřesy při běhu. Díky lepšímu krevnímu oběhu dochází k lepšímu okysličení svalů a tím i k oddálení únavy svalů. Právě únava svalů je jedním z nepříjemných faktorů dlouhodobé zátěže. Spalováním glukózy vzniká kyselina mléčná, která se hromadí se ve svalech, dochází k únavě, rychlejšímu zatuhnutí a bolestivosti svalů. Kompresní prádlo napomáhá tomu, že jsou svaly lépe prokrvené a více okysličené a rychleji se odbourává kyselina mléčná a toxiny, oddaluje se únava a následná regenerace je pak příjemnější a snadnější.

Kompresní oblečení je přesně ta součást běžeckého vybavení, kterou oceníte nejen v průběhu závodu, ale i po něm. Stejně jako standardní běžecké oblečení Kilpi je i toto oblečení lehké, snadno sbalitelné a obsahuje reflexní prvky pro vaši bezpečnost.

Z nové kolekce bychom vám dnes rádi představili například pánské a dámské tričko Combo, které je díky propracovanému střihu a plochým švům pohodlné. Skvělý materiál pak zajišťuje, že je rychleschnoucí a na zadní části jsou navíc 4 praktické kapsy. Dále v naší nabídce naleznete oblíbené dámské a pánské ¾ kompresní legíny Terra a dlouhé dámské legíny Gear. Obě provedení mají meshové kapsy, zadní kapsu na mobil na zip a jsou vyrobeny z příjemného, rychleschnoucího materiálu. Pro teplejší dny nabízíme pro ženy kompresní top Slinky se síťovými vsadkami na bocích a pro muže kompresní top Man s krátkým zipem, který také obsahuje síťové vsadky na bocích a stejně jako ostatní běžecká trička a topy 4 kapsy v zadní části. Pro nepříznivější a chladné počasí jsme připravili jedinečnou vestu Flow, která nabízí větruodolný přední a elastický zadní panel. A v neposlední řadě nelze opomenout lehké, snadno sbalitelné, větruodolné a voděodolné bundy Hurricane, které oceníte především při náhlém dešti nebo po vyběhnutí do velké nadmořské výšky.

Jak sami vidíte, je skutečně z čeho vybírat. Chceme, abyste si běh užili naplno a nebyli ve své vášni nijak omezováni. Vyberte si tedy pro svůj závod s časem a větrem oblečení z nové běžecké kolekce Kilpi, kterou pomáhali vyvinout běžci pro běžce.

Aktuálně můžete do 9. 5. 2018 využít akčních cen na celou běžeckou kolekci. Navštivte nejbližší Kilpi store nebo nakupujte online na www.shopkilpi.cz.

Mohlo by vás také zajímat
Běžecké oblečení otestované na 12.500 km
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Běžecké oblečení otestované na 12.500 km
26. 4 .2018   2 minuty čtení
Cyklistické soustředění Toskánsko 2018, San Miniato
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Cyklistické soustředění Toskánsko 2018, San Miniato
20. 4 .2018   6 minut čtení
Setkání s Kilpi Racing Teamem
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Novinky z Kilpi O Kilpi
Setkání s Kilpi Racing Teamem
15. 4 .2018   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se