Z testování
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu

Adéla Voráčková: Test merino vrstvy Kilpi JAGER-W

15. 1 .2021   2 minuty čtení
Ambasadorka Kilpi Racing TEAMu Adéla Voráčková otestovala dámské funkční tričko z merino vlny Kilpi JAGER-W.

Ambasadorka Kilpi Racing TEAMu Adéla Voráčková otestovala dámské funkční tričko z merino vlny Kilpi JAGER-W.

Test merino vrstvy Kilpi JAGER-W

Funkční tričko Kilpi JAGER-W je vyrobeno z Merino vlny, která je přírodním materiálem a zajišťuje nejen tepelný komfort, ale také příjemný pocit hebkosti. Zbožňuji tuto vlnu na těle!

Triko mě zaujalo na první pohled svojí neutrální a přírodní barvou. Tmavě šedá je kombinovatelná s dalšími produkty, což je jedna z mnoha výhod. Rozměry trička sedí podle dané velikosti, obepne tělo, dlouhý rukáv je výhodou do chladnějších dnů a prodloužení bederní části zajistí ještě větší tepelný komfort. Největší výhodou je pro mě vysoký límeček na zip, který zajistí příjemnější pocit při větších větrných podmínkách. Nenápadné děrování v podpaží je jednoznačná výhoda pro rychlejší odvod potu.

Od listopadu do jara ho používám téměř při všech aktivitách. Funkčnost trika se mi hodí především pro chladnější sezónu. Díky jeho univerzálnosti a funkčnosti je praktické nejen pro klasické aktivity jako je běh nebo běžky. Hodí se i na další zimní radovánky jako jsou skialpy, sáňkování nebo na jízdu na koni (zvlášť když jedete s koníkem krokovou procházkou chladnou zimní krajinou). Zátěžový test funkčnosti probíhal i na mém základním vojenském výcviku, a to nejen při přesunech, ale i při aktivitách jako je střelecký výcvik, který probíhá většinou na větrných místech. Zde mi funkční tričko JAGER-W zajistilo tepelný komfort jak při aktivitě, tak následném klidovém režimu, kdy triko nestudilo, ale zahřálo a odvedlo vlhkost.

Nejradši triko Kilpi JAGER-W kombinuji s těmto produkty: pod něj si oblékám sportovní podprsenku Kilpi RINTA-W a jako vrchní vrstvu používám můj nejvíce oblíbený produkt značky Kilpi – bundu HURRICANE-W – která je fenomenální!

Tričko JAGER-W díky svému složení skvěle izoluje, je prodyšné a díky antibakteriální schopnosti Merino vlny eliminuje zápach potu a zajišťuje mi tepelný komfort, který je důležitý ukazatel mého úsměvu na rtech i při chladném počasí.

Příjemný produkt už na dotyk, který mi nikdy nechybí v cestovní tašce i při teplejším období, jelikož může zahřát i při chladnějších večerech nebo při špatném počasí na horách

Mohlo by vás také zajímat
Milan Damek: Test outdoorové bundy Kilpi HURRICANE-M
Rady a tipy Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Jak se vybavit
Milan Damek: Test outdoorové bundy Kilpi HURRICANE-M
14. 1 .2021   2 minuty čtení
Petr Hvolka: Test cyklistické bundy Kilpi ZAIN-M
Rady a tipy Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Produktové novinky O Kilpi Jak vybrat
Petr Hvolka: Test cyklistické bundy Kilpi ZAIN-M
14. 1 .2021   3 minuty čtení
Kateřina Nekolná: Test bundy s krátkými rukávy Kilpi VERNON-W
Rady a tipy Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu O Kilpi Jak vybrat Péče a údržba
Kateřina Nekolná: Test bundy s krátkými rukávy Kilpi VERNON-W
14. 1 .2021   2 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se