Rady a tipy
Z testování
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
O Kilpi
Jak vybrat
Péče a údržba

Kateřina Nekolná: Test bundy s krátkými rukávy Kilpi VERNON-W

14. 1 .2021   2 minuty čtení
Kateřina Nekolná, ambasadorka Kilpi Racing TEAMu si pro svou recenzi vybrala péřovou bundu s krátkými rukávy Kilpi VERNON-W.

Kateřina Nekolná, ambasadorka Kilpi Racing TEAMu si pro svou recenzi vybrala péřovou bundu s krátkými rukávy Kilpi VERNON-W.

Test péřové bundy Kilpi VERNON-W

Tento produkt jsem si jednoduše zamilovala. Péřová vesta s krátkým rukávem byl podle mě nápad k nezaplacení. Tento kus oblečení je moc hezký na pohled a dá se kombinovat s dalšími Kilpi kousky. Pokud patříte mezi ty, kterým bývá často chladno, vesta Kilpi VERNON-W přináší příjemnou ochranu před studeným větrem a teplé pohlazení.

Vesta vypadá náramně se svetrem, mikinou, s tričkem s dlouhým rukávem, ale i s jinou – funkční bundou. Střih báječně sedí všem typům ženských postav a vypasování hezky zvýrazňuje pas. Na bočních stranách jsou elastické pruhy látky, takže vesta skvěle sedí dámám s jakoukoliv postavou.

Kapuce vypadá báječně na hlavě, ale i když zůstává na zádech. Vesta totiž v případě zapnutí až ke krku vytváří velký a moderní límec bránící studenějšímu větru zavanout pod vrstvu peří, kterým je vesta zateplena.

Dá se nosit v každém ročním období, samozřejmě s výjimkou horkého léta. Ale na jaře, na podzim i v zimě se v ní zahřejete a navíc uděláte parádu. Nesmím opomenout  růžové doplňky zipů, které černou vestu rozzáří. Vesta má dvě boční kapsy venkovní a dvě vnitřní.

Já osobně ji používám na golf, na kolo, běhání i na procházku po horách nebo na pobíhání po městě.

Jak jsem již zmínila, černá vesta se dá kombinovat s jakýmikoli outdoorovými kalhotami, zateplenými kraťasy nebo sukní. Nebo jednoduše se sportovními elasťáky.

Z vesty Kilpi VERNON-W jsem naprosto nadšená a doporučila bych ji všem sportovním nadšencům i těm, kteří si potrpí „jen“ na hezké věci, které se dobře a variabilně kombinují s dalším oblečením. Samozřejmě nesmím zapomenout na dámy, kterým je v chladnějších měsících často zima. Vesta Kilpi VERNON-W je správnou volbou, jak být stále příjemně v teple a vypadat skvěle.

Kateřina Nekolná

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Martin Nytra: Test základní vrstvy Kilpi NINJA-U
12. 1 .2021   1 minuta čtení
Jana Slaninová: Test produktů RINTA-W, IRAZU-W, DIMARO-W
Rady a tipy Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Produktové novinky O Kilpi Jak vybrat
Jana Slaninová: Test produktů RINTA-W, IRAZU-W, DIMARO-W
11. 1 .2021   4 minuty čtení
Stanislav Najvert: Test běžecké bundy Kilpi TIRANO-M
Rady a tipy Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Produktové novinky O Kilpi Jak vybrat
Stanislav Najvert: Test běžecké bundy Kilpi TIRANO-M
7. 1 .2021   2 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se