Rady a tipy
Z testování
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Jak vybrat

Kateřina Hollá Lindnerová: Test multifunkční mikiny Kilpi TARA-W

14. 1 .2021   2 minuty čtení
Ambasadorka Kilpi Racing TEAMu, běžkyně, Kateřina Hollá Lindnerová pro Vás otestovala multifunkční mikinu Kilpi TARA-W.

Ambasadorka Kilpi Racing TEAMu, běžkyně, Kateřina Hollá Lindnerová pro Vás otestovala multifunkční mikinu Kilpi TARA-W.

Test multifunkční mikiny Kilpi TARA-W

V období podzimu a zimy přecházím jako každý rok z ""cyklistického"" módu do režimu běžeckého. Otestovala jsem pro vás mikinu Kilpi TARA-W. Tuhle neuvěřitelně lehkou bundičku jsem vyzkoušela v rámci tréninku v mých oblíbených Beskydech.

Byla  jsem překvapená, jak mi sedí a jak je pohodlná. Dámská varianta této mikiny má velmi krásný dámský střih a je ušita tak, aby neomezovala v pohybu. Elastické vsadky v rukávech a bocích se přizpůsobí postavě každé ženy. Horní část předního dílu a záda jsou prošitá látkou z kvalitní výplně z dutého vlákna PRIMALOFT, který má podobné vlastnosti jako peří. Zadržuje vlastní teplo a izoluje před vnějším chladem. Vždycky jsem si stěžovala, že je mi při běhu chladno. Po testu téhle bundy jsem žádné takové pocity neměla. Cítila jsem naopak teplo a zima mi rozhodně nebyla!

Po stranách jsou jednoduché kapsy a na konci spodního lemu je stahovací pásek, který vám zaručí, že vám nebude foukat na záda. Zvýšený a zateplený límec jsem ocenila při nárazu větru. V dnešní době jsou reflexní prvky nedílnou součástí každého sportovního oblečení a samozřejmě nechybí ani u téhle mikiny. Vpředu i vzadu jsou jsou všity reflexní pásky, které zaručí lepší viditelnost ve tmě a šeru. Na konci rukávu jsou otvory pro palce, které zaručí to, že se vám rukáv nevytahuje a neprofukuje vám dovnitř.

Díky své neutrální barvě, můžete bundu barevně kombinovat s čím chcete. Ať už jsou to různé barevné šátky, čepice, čelenky z řady KILPI produktů, nebo různé barevné elastické kalhoty, softshellové kalhoty, kraťasy, sukně…

A co pod ní? V podzimním období se mi velmi osvědčilo multifunkční triko, bez kterého neudělám “už ani ránu"", a to Kilpi NINJA-W. V kombinací s touhle bundičkou dosáhnete neuvěřitelného komfortu a pohodlí. Nedílnou součástí mého běžeckého vybavení tvoří běžecká vesta Kilpi HARDROCK-U. Pokud by vám bylo teplo, mikinu složíte a uložíte právě do vesty, kde ji pro svoji lehkost a velikost ani necítíte.

Tuhle multifunkční mikinu/bundu mohu pro svou jednoduchost, funkčnost, lehkost, krásu a eleganci, doporučit každé ženě či dívce, která se chce jakkoli hýbat – ať už si půjde zaběhat, zabruslit, zajezdit na běžkách, či se jen tak projít v přírodě. Pro pány je v nabídce totožná mikina pánského střihu – najdete ji pod názvem Kilpi GARES-M.

Já jsem z tohoto produktu nadšená a spokojená.

Kateřina Hollá Lindnerová

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Martin Nytra: Test základní vrstvy Kilpi NINJA-U
12. 1 .2021   1 minuta čtení
Jana Slaninová: Test produktů RINTA-W, IRAZU-W, DIMARO-W
Rady a tipy Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Produktové novinky O Kilpi Jak vybrat
Jana Slaninová: Test produktů RINTA-W, IRAZU-W, DIMARO-W
11. 1 .2021   4 minuty čtení
Stanislav Najvert: Test běžecké bundy Kilpi TIRANO-M
Rady a tipy Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Produktové novinky O Kilpi Jak vybrat
Stanislav Najvert: Test běžecké bundy Kilpi TIRANO-M
7. 1 .2021   2 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se