Rady a tipy
Z testování
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Produktové novinky
O Kilpi
Jak vybrat

Jana Slaninová: Test produktů RINTA-W, IRAZU-W, DIMARO-W

11. 1 .2021   4 minuty čtení
Ambasadorka Kilpi Racing TEAMu, atletka Jana Slaninová v průběhu celé sezóny testovala produkty Kilpi RINTA-W, IRAZU-W a DIMARO-W,...

Ambasadorka Kilpi Racing TEAMu, atletka Jana Slaninová v průběhu celé sezóny testovala produkty Kilpi RINTA-W, IRAZU-W a DIMARO-W, aby se s Vámi mohla podělit o svůj názor na tyto produkty.

Pro testování jsem si vybrala tyto tři produkty, jelikož je používám nejčastěji během roku. Nevyužiji je pouze a jen v letních měsících, ale taky v zimě po dobu halové sezony, a to konkrétně při mých závodech, kde je pro mě důležité se v tom cítit dobře.

Kilpi RINTA-W

Dámská sportovní podprsenka, která je díky vyztuženým košíčkům maximalně spolehlivá a pevná. Je perfektně padnoucí a dobře odvádí pot. Designově se mi líbí hlavně zadní strana, kde jsou ramínka uzpůsobené tak, že se vždy schovají pod tílko. Je tam síťka, která je prodyšná. Kilpi RINTA-W je také jedna z mála podprsenek, ve které se zároveň schovává kapsa.

Výhody

-     design - tmavě šedá vzorovaná a černá

-     zadní kapsa - na klíče nebo ipod

-     rychleschnoucí

-     reflexní prvky

RINTU využívám prakticky denně při tréninku, ale taky na závodech. Cítím se v ní pohodlně a díky ideálně střiženému výstřihu je pro mě spolehlivá při každém pohybu. Sportovní podprsenka je základní a nejdůležitější oblečení pro ženy, tudíž je vhodná pro všechny volnočasové a sportovní aktivity jako běh, cyklistika, turistika nebo fitness.

Vzhledem k tomu, že tento produkt je pouze ve dvou barevných kombinacích, nemusí to hned znamenat, že nemůže oživit váš outfit. Díky černé barvě se hodí snadno ke všem barvám. Ráda nosím černou, a proto ji kombinuji s legínami Kilpi RUNNER-W nebo s kraťasy Kilpi IRAZU-W a Kilpi DOMINGA-W. Tmavě šedou variantu nosím s legínami ve stejném designu Kilpi LEGATONI-W a s tílkem Kilpi TANK-W.

Kilpi IRAZU-W

Dámské funkční kraťasy, které najdeme ve třech barevných kombinacích a s několika vychytávkami. Jsou maximálně pohodlné a vzdušné, jelikož jsou z materiálu SIBERIUM SRC SB a OPTI-DRY. Mají stahovací nohavičky v odlišné barevné kombinaci, než jsou samotné kraťasy a tím zajistí pocit jistoty při běhu nebo při vyšší sportovní aktivitě. I přesto, že se jedná o malý kousek oblečení jsem byla překvapená kolik kapes obsahuje, což je vždycky velké plus. Na zadní straně v elastickém pásu se skrývá větší kapsa na zip, do které se vejde i mobilní telefon, který mám vždycky u sebe. Na obou stranách této kapsy jsou další dvě menší kapsičky ze síťovaného materiálu a dávám do ní například klíče nebo kartičku ve fitku.

Výhody

 -     zadní a postranní kapsy

-     lehký a vzdušný materiál

-     nohavičky

Kraťasy Kilpi IRAZU-W se dají využívat v jarních a letních měsících při spoustě aktivit jako je běh, výlety na horách a nebo ve fitku. Ráda je kombinuji s výše zmiňovanou sportovní podprsenkou Kilpi RINTA-W, technickým tričkem Kilpi DIMARO-W ve spoustě barevných kombinacích a nejčastěji třeba na jaře s dlouhým funkčním tričkem Kilpi WILKE-W.

Kilpi DIMARO-W

Dámské běžecké a technické tričko je perfektní volba hlavně při sportování v teplých dnech. Je velmi lehké, vzdušné a rychleschnoucí. Je z materiálu, který díky 4-směrné elasticitě zajišťuje hlavně komfort pohybu. Velké plus je taky velmi nízká krčivost, protože je tričko vyrobeno ze 100% polyesteru. Takže se můžu spolehnout na to, jak bude tričko vypadat, když jej vybalím z batohu nebo po dlouhé cestě na soustředění.

Výhody

-     lehkost a prodyšnost

-     SLIM střih

Líbí se mi množství barevných variant, takže můžeme různě kombinovat a lze je nosit pro volnočasové aktivity, ne pouze při sportu. Osobně jsem jej na fotce použila při výšlapu na horách a zkombinovala s legínami Kilpi RUNNER-W a doplnila slunečními brýlemi Kilpi REZZA-U a běžeckou vestu Kilpi HARDROCK-U.

Z mého pohledu splňují všechny tři produkty to, co zákazník i sportovec na profesionální úrovní potřebuje. Kvalitní materiál ve kterém se cítím pohodlně a funkčně není nic, co by bylo třeba vytknout. Jelikož si potrpím i na tom, jak při sportu vypadám, tak i po této stránce splnily všechny moje požadavky. Určitě bych každý jeden kousek oblečení doporučila lidem kolem sebe a vím, že budou stejně spokojeni jako já.

Jana Slaninová

Mohlo by vás také zajímat
Stanislav Najvert: Test běžecké bundy Kilpi TIRANO-M
Rady a tipy Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Produktové novinky O Kilpi Jak vybrat
Stanislav Najvert: Test běžecké bundy Kilpi TIRANO-M
7. 1 .2021   2 minuty čtení
Helena Schrommová: Test batohu Kilpi GLACIER-U
Rady a tipy Produktové novinky O Kilpi Jak vybrat
Helena Schrommová: Test batohu Kilpi GLACIER-U
7. 1 .2021   5 minut čtení
Martin Nytra: Chamonix 2020
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Martin Nytra: Chamonix 2020
7. 10 .2020   3 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se