Z testování
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu

Jana Slaninová: Recenze produktů Kilpi BERGEN-W a Kilpi TIRANO-W

14. 7 .2021   2 minuty čtení
Jana Slaninová pro Vás otestovala letní produkty Kilpi BERGEN-W a Kilpi TIRANO-W.

"

Recenze produktů Kilpi BERGEN-W a Kilpi TIRANO-W

Kilpi BERGEN-W

Dámské běžecké šortky, které se hned po prvním tréninku staly mým nejoblíbenějším kouskem ne jen pro běh, ale i do fitka. Všité kompresní šortky z příjemného materiálu OPTI-DRY s ideální délkou do půlky stehen pomáhají odvádět vlhkost a díky kompresi hezky tvarují nohy, ale zároveň jsou elastické, takže neškrtí. Vnější šortky jsou lehké a vzdušné, takže příjemně ochlazují a současně jsou designově velmi zajímavé.

Po celé své délce obsahují reflexní prvky, takže kromě ochranných prvků slouží jako oživení a super módní kousek. Hezky se hodí k elastickému pásu, který se příjemně nosí a taky mají všité tři kapsy. Jedna větší na zadní straně elastického pásu se zipem, která je praktická a vejde se do ní i telefon. Dále dvě boční síťované kapsy, které ale dobře drží, takže plní svoji funkci a nejsou jen na ozdobu.

Ráda chodím v černé , takže šortky nosím v kombinaci se sportovní podprsenkou RINTA-W a s běžeckým příjemným tričkem DIMARO-W, které si ale vy můžete k nim doladit hned v několika dostupných barvách.

Vždycky jsem upřednostňovala kratší šortky pod zadek jako IRAZU-W nebo DOMINGA-W, ale tyhle jsou za mě “MUST HAVE” a zaručeně se v nich budete cítit stejně dobře jako já.

Kilpi TIRANO-W

Dámská běžecká bunda z ultralehkého a prodyšného materiálu SIBERIUM DWR WB, která je dostupná hned ve třech barevných kombinacích. Za mě vede bílá barva. Využívám ji od jara do podzimu, protože je větruvzdorná, vodoodpudivá a zároveň váží pouhých 80 gramů. Výhodou v těchto teplých dnech je, že jí můžete jednoduše a rychle sbalit do zadní kapsy. Díky své již zmiňované hmotnosti mi nijak nevadí a mám ji i při delším běhu připevněnou na zápěstí na gumičku.

Má ideální slim střih, vyhovuje mi střih i délka bundy a prodloužené rukávy, které si můžete manžetou přidělat na palec a taky určitě spoustu běžců ocení stejně jako já průstřih na hodinky. Na zadní straně dole kapsičku na zip s reflexním prvkem, která je v ideální velikosti, do které schováte i telefon.

Na zadní straně taky najdete děrování, které dodá bundě prodyšnost spolu se speciálním všitým síťovým materiálem podpaží a na bocích. Bunda se zapíná klasicky na zip, který je jako ve většině bund Kilpi reflexní a má vysoký límec. Spodní lem bundy je na gumičku, takže si jej můžete upravit a utáhnout podle potřeb.

Bunda je v kombinaci s novými tepláky HEYES-W, které jsou taky extrémně lehké a vzdušné  přímo perfektní souprava a během tréninku či závodů na ně slyším ze všech stran jen velkou chválu.

Jana Slaninová

"

Mohlo by vás také zajímat
Soňa Jurková: Test dámských fitness legín Kilpi LIGANO-W a běžeckého trička BRICK-W
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Soňa Jurková: Test dámských fitness legín Kilpi LIGANO-W a běžeckého trička BRICK-W
10. 6 .2021   2 minuty čtení
Kateřina Hollá Lindnerová: Test slunečních brýlí Kilpi REZZA-U
Rady a tipy Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Jak vybrat
Kateřina Hollá Lindnerová: Test slunečních brýlí Kilpi REZZA-U
10. 6 .2021   1 minuta čtení
Obrázek není k dispozici
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Milan Damek: Andalucía Bike Race 2021
2. 6 .2021   3 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se