Rady a tipy
Jak se vybavit

V čem běhá Katarína Ludvíková?

7. 5 .2017   3 minuty čtení
Podívejte se, jaké běžecké oblečení si oblíbila naše ambasadorka a skvělá závodnice.

Oblečení Kilpi mám ráda. A není to jen proto, že se mi líbí. Je především praktické, což dokážu ocenit. Každoročně se účastním několika desítek cyklistických a běžeckých závodů, často delších než 100 kilometrů, a právě během nich se potřebuji spolehnout nejen na své síly a zkušenosti, ale také na kvalitní oblečení. To si vybírám velmi pečlivě, protože i sebemenší nedostatek se na trati závodu snadno změní v utrpení v podobě odřenin a otlaků. S oblečením Kilpi na kolo mám již celou řadu zkušeností z předchozích let, proto mě velmi potěšila rozšířená kolekce pro běh. Letos mě čeká několik náročných běžeckých závodů, a tak jsem ráda, že mohu sáhnout po oblečení právě od Kilpi, které mám vyzkoušené a prověřené.

Každý, kdo někdy závodil, anebo jen rekreačně běhá, jistě dobře ví, jak je důležité mít funkční a pohodlné oblečení. Nejde primárně o značku oblečení, ale o to, jak je střižené, z jakého materiálu a jak kvalitně je ušité. Ono totiž nepadnoucí oblečení, švy, které tlačí, anebo když se nadměrně potíte, dokáží znepříjemnit celý závod i negativně ovlivnit psychickou a fyzickou pohodu. Dokonce to může mít dopad na celkový výkon a umístění. Oblečení na běh musí být tedy v první řadě funkční a pohodlné. Když je k tomu ještě navíc designově zajímavé a líbí se, je to příjemný bonus. Těší mě, že právě takové je i běžecké oblečení od Kilpi. Bude mi jistě velkým pomocníkem na všech závodech, na které se chystám.

Pro letošní závodní sezonu jsem si vybrala funkční tričko s dlouhým rukávem WILKE a SUNBOW, bavlněná tričko s krátkým rukávem GAROVE, dlouhým rukávem KALEWA a TREE,  3/4 elastické kalhoty SAMANA a dlouhé elastické kalhoty TENORA, lehkou bundu RAINAR, stretchovou fleecovou mikinu HORIZON a cyklistický dres SEPTIMA. Celou výbavu jsem pak ještě rozšířila o naprosto skvělý běžecký / cyklo batoh CADENCE, který jsem už měla možnost vyzkoušet na několika závodech a jsem z něj naprosto nadšená. Posledním kouskem, když opomenu mikiny pro volný čas, jsou špičkové běžecké boty Salming Trail T3.

Letos budu startovat na desítkách větších i menších závodech, ale mezi mé největší výzvy a perfektní příležitost, jak naplno otestovat oblečení Kilpi, patří tyto vybrané závody:

  • RUN 111 - Běžecký ultramaraton 111 km
  • ROAD 2222 - Ultramaraton na silničních kolech
  • MTB 555 - Ultramaraton
  • MTB ISOMA 1000 Miles Adventure - Ultramaraton napříč Českem a Slovenskem
  • Jihlavská 24 MTB - závod na 24 hodin
  • Těžká pohoda - závod na 24 hodin
  • MTB Gigathlon - jako člen štafety na MTB

Věřím, že i vy oceníte kvalitu a pohodlí oblečení Kilpi na běh nebo na kolo a budete s ním spokojeni stejně, jako jsem já a celá moje rodina. Ráda vás uvidím na některém ze závodů a přeji vám mnoho sportovních zážitků a úspěchů.

Katka Ludvíková

Mohlo by vás také zajímat
Outdoorové a sportovní vesty
O Kilpi Produktové novinky
Outdoorové a sportovní vesty
26. 4 .2017   1 minuta čtení
Obrázek není k dispozici
Z testování Produktové novinky Novinky z Kilpi
Bunda Hurricane na běh, cyklistiku i turistiku
19. 4 .2017   2 minuty čtení
Video představení batohů a sportovních tašek
Produktové novinky Novinky z Kilpi O Kilpi
Video představení batohů a sportovních tašek
12. 4 .2017   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se