Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Novinky z Kilpi

Užijte si jízdu v pohodlném oblečení Kilpi

10. 5 .2018   2 minuty čtení
Kvalitní cyklistické oblečení a doplňky Kilpi z nové kolekce za mimořádné ceny až do 23. 5. 2018

Letní kolekce Kilpi 2018 přináší tradičně celou řadu novinek a užitečných vylepšení. Stejně jako běžecké oblečení a kompresní kolekce běžeckého oblečení je i cyklistické oblečení Kilpi plné inovací. Naši ambasadoři se podílejí nejen na vývoji, ale především na testování cyklistické kolekce. Díky tomu vám můžeme nabídnout kvalitní oblečení a doplňky na kolo a vy si tak můžete jízdu v Kilpi opravdu užít.

Pro všechny příznivce cykloturistiky i milovníky sportovní jízdy na kole jsme připravili nové lehké a prodyšné bundy, cyklistické dresy, trička, kraťasy, ponožky a rukavice. Tím ale výčet rozhodně nekončí. Žijeme sportem, a tak víme, jak užitečný může být pohodlný cyklobatoh, u něhož oceníte především pro jeho praktičnost a hydratační vak. Bezešvá čelenka, která skvěle sedí pod přilbou, jen doplňuje další řadu doplňků, mezi kterými vynikají především návleky na ruce, nohy a kolena. Úplnou novinkou v našem sortimentu je elegantní cyklistická sukně se stahováním v pase, zadní kapsou na zip, reflexními prvky a vnitřními kraťasy s cyklovložkou.

Být viděn je v těchto sportech velmi důležité, a tak jsou reflexní prvky u všech našich výrobků určených pro cyklistiku a běh již standardem. Neméně důležité je také vaše pohodlí. Proto klademe maximální důraz na kvalitu střihu oblečení, aby sedělo na těle, neškrtilo a díky plochým švům netlačilo. Použitý materiál Opti-Dry svými vlastnostmi posouvá cyklistické oblečení ještě o třídu výš. Nejen že je rychleschnoucí, ale je i antibakteriální a prodyšný, navržený pro rychlé odpařování vlhkosti, potu a tělesného tepla. Kvalitní anatomicky tvarované cyklovložky Coolmax jen podtrhují důraz na pohodlí.

Mezi další praktickou novinku letošní kolekce patří reflexní vesta Flow. Přední panel z větruodolného materiálu zajistí dostatečnou ochranu těla před prochladnutím a zadní prodyšný pružný panel dokonale odvede pot. Dále zde naleznete spodní lem s lycrou a silikonovým proužkem proti vytažení a zadní kapsu, do které je možné vestu snadno zabalit.

Užijte si s Kilpi jízdu naplno a využijte až do 23. 5. 2018 akční ceny na cyklistické oblečení a doplňky. Navštivte nejbližší Kilpi store nebo nakupujte online na www.shopkilpi.cz.

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
Novinky z Kilpi
Naše produkty testují horolezci!
3. 5 .2018   1 minuta čtení
Obrázek není k dispozici
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Novinky z Kilpi
Bolest v Alpách a fajné Beskydy
3. 5 .2018   4 minuty čtení
Obrázek není k dispozici
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Novinky z Kilpi Rozhovory
Petra Pastorová mistryní ČR v Pražském maratonu
3. 5 .2018   3 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se