Rady a tipy
Jak vybrat
Jak se vybavit

Špičkový lyžařský set Team od Kilpi

20. 1 .2017   2 minuty čtení
Spolehlivě vás ochrání vás před různými nepříznivými povětrnostními vlivy. Vyznačuje se vysokou voděodolností a prodyšností.

Zimní oblečení Team značky Kilpi je určeno jak pro ty, kdo milují lyžování či snowboarding a chtějí si ho skutečně užít, tak pro ty, kteří jsou každý den v horském prostředí a musí pracovat i při velmi nízkých teplotách. Jsou to například lyžařští instruktoři, vlekaři a rolbaři a další zaměstnanci v lyžařských areálech. V České republice obléká toto kvalitní oblečení celý SkiResort Černá hora-Pec a lyžařský areál Klínovec. Kvality tohoto lyžařského setu jsme také otestovali na nejdelším sjezdovém závodě na světě Schlag das Ass v rakouském Nassfeldu.

Cutting-edge Kilpi Team Ski Set

Lyžařský set Team se skládá z kvalitní odolné bundy a funkčních kalhot. Bunda i kalhoty jsou vyrobeny z dvouvrstvého materiálu, který je vhodný pro širokou škálu outdoorových a sportovních aktivit. Spolehlivě vás ochrání vás před různými nepříznivými povětrnostními vlivy. Vyznačuje se  vysokou voděodolností (20 000 mm) a prodyšností (30 000 g/m2/24h). Tento set je navíc zhotoven z látky, která pruží do všech čtyř stran a umožňuje tak maximální volnost pohybu.

Zimní technická bunda Team vás upoutá svým moderním designem a výraznou barevnou kombinací. Kapuce má zesílený kšilt a je snadno nastavitelná. Bunda má plně podlepené švy a voděodolné zipy. Je vybavena vnitřními protisněhovými manžetami v pase a na zápěstí. Má větrání v podpaží, 4 vnější kapsy na mobilní telefon, MP3 a drobnosti. Součástí bundy je pasivní lavinový záchranný systémem Recco.

Cutting-edge Kilpi Team Ski Set

Zimní kalhoty Team Pants mají plně podlepené švy, vnitřní protisněhové manžety v nohavicích a odnímatelné šle. Kalhoty mají větrání, 2 přední kapsy a 2 zadní kapsy. Stejně jako bunda jsou vybaveny systémem Recco.

Lyžařský set Team byl testován v těch nejtěžších podmínkách. Představuje skvělé spojení technických vlastností a praktických vychytávek. Máte-li zájem dozvědět se více o našem sortimentu, navštivte nejbližší prodejnu Kilpi nebo si prohlédněte naši nabídku na e-shopu.

Ski jacket TEAMSki jacket TEAMSki Pants TEAM

Mohlo by vás také zajímat
Funkční a stylové zimní kalhoty Kilpi
Rady a tipy Jak vybrat Jak se vybavit
Funkční a stylové zimní kalhoty Kilpi
16. 1 .2017   2 minuty čtení
Obrázek není k dispozici
O Kilpi Novinky z Kilpi
Skiareály Kilpi
9. 1 .2017   1 minuta čtení
Krkonoše se oblékly do Kilpi!
O Kilpi Novinky z Kilpi
Krkonoše se oblékly do Kilpi!
22. 12 .2016   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se