O Kilpi
Produktové novinky

Outdoorové a sportovní vesty

26. 4 .2017   1 minuta čtení

Chladné jarní počasí, střídání teplot a vítr, dokážou být pro každého, kdo vyrazí do přírody nepříjemným společníkem. Udržet v těchto podmínkách dostatečný tepelný komfort tak není snadné. A právě pro tyto případy je ideálním společníkem kvalitní vesta.

Hlavní funkcí vesty je udržet tepelný komfort těla a ochránit jej před nepříznivými vlivy větru a chladu a zároveň zajistit dostatek volnosti pohybu. Je ideální právě do teplot a podmínek, kdy je vám v klasické bundě teplo, ale v tričku chladno. Vesta kombinuje výhody bundy v ochraně těla před chladem a zároveň poskytuje svobodu a komfort klasického trička. Zůstanete tak tedy chráněni a zároveň se při sportu nebo turistice nepřehřejete.

Obdobnou funkci pak plní zateplené vesty, u kterých je navíc použit izolační materiál, ať už ve formě dutých vláken, nebo peří. Tyto vesty jsou vhodné především do města, na výlety do přírody a v neposlední řadě do horských podmínek, kdy je potřeba zvýšit tepelný komfort těla, ale zároveň zamezit přehřátí, a tedy i zvýšenému pocení a ušetřit na váze oblečení v porovnání s klasickou outdoorovou bundou.

Praktickou vestu tak ocení nejen turisté, outdooroví nadšenci a zimomřivější lidé, ale také běžci a cyklisté. Vyberte si svou novou vestu i vy a získejte věrného společníka a spolehlivého ochránce.

Pánské vesty

Dámské vesty

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
Z testování Produktové novinky Novinky z Kilpi
Bunda Hurricane na běh, cyklistiku i turistiku
19. 4 .2017   2 minuty čtení
Video představení batohů a sportovních tašek
Produktové novinky Novinky z Kilpi O Kilpi
Video představení batohů a sportovních tašek
12. 4 .2017   1 minuta čtení
Batohy Kilpi
O Kilpi Produktové novinky
Batohy Kilpi
17. 3 .2017   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se