Produktové novinky
Novinky z Kilpi
O Kilpi

Nová zimní kolekce 2018/2019 je tady!

13. 11 .2018   2 minuty čtení

Připravte se na divoký freeride, pohodlné lyžování i běžkování, originální barevné kombinace, hravé motivy pro děti a vychytávky, díky kterým se budete cítit komfortně. V rámci letošní zimní kolekce svým zákazníkům nabízíme rozsáhlý sortiment oblečení na hory nebo na procházku mrazivým městem. Představujeme vám několik produktů z nové kolekce, které si rozhodně zaslouží vaši pozornost.

Nová kolekce BIG MOUNTAIN je navržena nejen pro odvážnější lyžaře, milovníky outdooru a skialpinismu. Do prašanu nebo na upravené sjezdovky vyrazte v bundě HASTAR, FALCON nebo ASIMETRIX, na vysokohorskou túru se můžete vydat i ve stylovém setu, který tvoří bunda NALAU a kalhoty KEKU. Dámy jistě potěší trendy kousky z kolekce ALPINE FASHION  – např. bunda DELIA a VERA v kombinaci s kalhotami DIONE, rukavicemi VERKA a čepicí LADY.

Lehkost, styl, praktičnost a tepelný komfort. To jsou základní vlastnosti péřových bund SVALBARD a EDMON. Právě péřová bunda EDMON je velmi snadno sbalitelná do malého pytlíku a váží pouhých 200 g. O skutečnosti, že vás nezradí ani v těch nejextrémnějších podmínkách, není třeba pochybovat. Tato bunda totiž patřila do základní výbavy ultramaratonce Michala Činčialy, který v ní úspěšně absolvoval čtyři sta kilometrový běžecký závod v čínské poušti Gobi s výstupem do tibetských hor.

Své ratolesti rozhodně potěšíte zábavným a barevným designem na dětském lyžařském oblečení. Veselé obrázky a barevné motivy naleznete nejen na dívčích bundách CINDY a SYNTHIA, chlapecké bundě BENNY nebo lyžařském overalu ASTRONAUT.

Bezpečnost především. Při výrobě a vývoji nové kolekce jsme měli na paměti bezpečí našich zákazníků. Před pády a úrazy vás i vaše děti ochrání strečová mikina PROTEC, která obsahuje chránič páteře. Díky výrazným reflexním prvkům na lyžařské bundě ARGENTO budete nepřehlédnutelní i v husté mlze nebo šeru. Řada našich produktů obsahuje i prvek RECCO, který slouží jako záchranný lavinový systém.

Přehled dalších zajímavých produktů letošní zimní kolekce si můžete online prolistovat v našem katalogu Highlights.

HIGHTLIGHTS WINTER 2018 - 2019

Mohlo by vás také zajímat
Nový zimní katalog HIGHLIGHTS 2018/19
Produktové novinky Novinky z Kilpi O Kilpi
Nový zimní katalog HIGHLIGHTS 2018/19
6. 11 .2018   1 minuta čtení
Obrázek není k dispozici
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Novinky z Kilpi
Kilpi Racing Team – pěšky, na kole, ve vodě i ve vzduchu
30. 10 .2018   2 minuty čtení
Obrázek není k dispozici
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Novinky z Kilpi
Zlatý hattrick Tomáše Matery
29. 10 .2018   3 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se