Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Novinky z Kilpi
O Kilpi

NOČNÍ STOPA VALACHY S ANY A FILIPEM

25. 2 .2018   1 minuta čtení
Any a Filip vyrazili na první letošní závod série Valachy Tour, Noční stopa Valachy.

Už je to nějaký pátek, co jsme stáli na startovní čáře. Pro Any je tato doba trochu kratší, přece jen si nedávno vyzkoušela, jak se běhá na skialpech, ale Filip stál na startu kvůli zranění naposledy v srpnu.

A tak jsme sbalili naše běžky a vyrazili na první letošní závod série Valachy Tour, Noční stopa Valachy. Na začátku týdne to vypadalo, že pořadatelé budou muset závod přeložit na Pustevny, ale díky sněžení v průběhu týdne dali zelenou Velkým Karlovicím. Tento závod je specifický svým pozdním a intervalovým startem.

Závod pro nás začal už ráno, kdy jsme museli navoskovat běžky, aby nám to aspoň trošku jelo. Na místo dorážíme okolo půl páté. Any ještě přemýšlí nad tím, jestli závod pojede soupaží či klasicky. Filip má jasno: pojede soupaž. Zhruba za hodinu je závod za námi a tady jsou naše dojmy:

Filip: Závod byl oproti loňsku o trochu jednodušší kvůli změně trasy a už jsem věděl, do čeho jdu. Na běžkách jsem měl najeto podobně málo jako loňský rok, takže žádnou slávu jsem nečekal. Výsledek nakonec nebyl tak špatný a celkové 12. místo beru se svými zkušenostmi jako úspěch, i když na prvního je ztráta pořád veliká.

Any: Ještě hodinu před startem jsem dumala, zda bude lepší jet závod klasikou nebo soupaží. Vybrala jsem si klasiku, i když jsem ji naposledy zkoušela asi před 2 lety, a bylo to znát. I přes pár pádů jsem si závod užila a bonusem bylo překvapivé umístění na třetím místě mezi ženami do 40 let.

Anna Brychtová a Filip Lužný - Kilpi Racing Team

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
Rady a tipy Z testování
Buďte vidět! Výrazné běžecké oblečení s reflexními prvky
5. 2 .2018   2 minuty čtení
Obrázek není k dispozici
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Oblečení Kilpi v terénu – zkušenosti našich ambasadorů
5. 2 .2018   2 minuty čtení
Obrázek není k dispozici
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Schladming-Dachstein na vlastní kůži!
28. 1 .2018   5 minut čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se