Novinky z Kilpi

Naše produkty testují horolezci!

3. 5 .2018   1 minuta čtení
Stali jsme se partnerem Horolezecké školy Adršpach. Horolezci i instruktoři naše oblečení nejen nosí, ale zároveň ho testují...

Chcete si koupit oblečení, které projde tím nejnáročnějším testováním? Kilpi je to pravé! Stali jsme se partnerem Horolezecké školy Adršpach. Horolezci i instruktoři naše oblečení nejen nosí, ale zároveň ho testují v extrémních podmínkách a budou se podílet na zlepšování našich produktů. Sami navrhnou, co by se na nich dalo vyladit.

Oblečení budou testovat při zahraničních expedicích a výstupech. Letních i zimních, takže naše produkty projdou ostrou zatěžkávací zkouškou.
Horolezecká škola Adršpach (SKOLALEZENI.CZ) vznikla už v roce 2010 jako součást sportovní a vzdělávací agentury, od počátku se věnuje individuálním, ale i firemním zákazníkům, spolupracuje s českou reprezentací. Náplní kurzů je skalní lezení, jištění, nácvik nejrůznějších technik, svoji působnost postupně škola rozšířila i do zahraničí. V zimní sezóně k tomu přidává kurzy skialpinismu a lezení v ledu. Nechybí ani lavinové kurzy.
Takže je jistota, že instruktoři i samotní horolezci vyzkoušejí oblečení Kilpi v těžkých podmínkách na skalách i horách.

Mohlo by vás také zajímat
Běžecké oblečení otestované na 12.500 km
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Běžecké oblečení otestované na 12.500 km
26. 4 .2018   2 minuty čtení
Cyklistické soustředění Toskánsko 2018, San Miniato
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Cyklistické soustředění Toskánsko 2018, San Miniato
20. 4 .2018   6 minut čtení
Setkání s Kilpi Racing Teamem
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Novinky z Kilpi O Kilpi
Setkání s Kilpi Racing Teamem
15. 4 .2018   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se