Z testování
Produktové novinky
Novinky z Kilpi

Bunda Hurricane na běh, cyklistiku i turistiku

19. 4 .2017   2 minuty čtení
TOP produkt, který můžete používat po celý rok – nejlépe se hodí na turistiku, protože neprofoukne a spolehlivě...

Hurricane je náš TOP produkt, na který jsme hrdí, a jsme rádi, že je mezi našimi zákazníky tak oblíbený. Tuto odolnou a pohodlnou bundu totiž můžete používat po celý rok – nejlépe se hodí na turistiku, protože neprofoukne a spolehlivě vás ochrání před větrem a deštěm. Vhodná je ale i na běhání a cyklistiku a v zimě ji zákazníci s oblibou užívají i na skialpové výlety.

Podívejme se podrobněji, jaké jsou hlavní přednosti ultralehké 2,5vrstvé bundy Hurricane, která se vyznačuje promyšleným designem a jednoduchým střihem. Má integrovanou nastavitelnou kapuci, dvě kapsy, plně podlepené švy a voděodolné zipy. Je vybavena reflexními prvky. Na ramenech a bocích je beze švů. Zadní díl bundy je prodloužený. Velkou výhodu této bundy je její nízká hmotnost a výborná skladnost: jednoduše ji sbalíte například do boční kapsy u mikiny.

Při výběru outdoorového oblečení je třeba pohlídat si poměr mezi hodnotami vodního sloupce a prodyšností. Materiál Siberium 30 000 2L, z něhož je bunda zhotovena, nabízí vodní sloupec 20 000 mm a prodyšnost 30 000 g/m2/24h. U softshellové bundy z hodnoty vodního sloupce poznáte, nakolik je voděodolná, tj. nepromokavá. Čím vyšší hodnota, tím lepší ochranu vám takové oblečení poskytne v deštivém počasí. A důležité je, že bunda Hurricane má podlepené švy, aby se do ní nedostala voda. Dalším důležitým parametrem je prodyšnost, tj. jak rychle dokáže oblečení odvádět tělesnou vlhkost pryč od těla. Čím víc se potíte, tím vyšší prodyšnost potřebujete. Z tohoto pohledu má tato bunda výborné parametry i pro sportovní aktivity.

Outdoorovou bundu Hurricane zakoupíte na našem e-shopu či v prodejnách Kilpi Store.

Hodnocení bundy od našich ambasadorů

Tibor Alföldi: ""Lehká, vzdušná, přitom nepromokavá a větruodolná. Pro mě nejlepší věc, co jsem kdy od Kilpi měl.""

Ondra: ""Skvělá lehká a perfektně sbalitelná bunda do každého počasí""

Hanka: ""Perfektně zvládá rozmary horského počasí, kdy je chvíli slunce, chvíli mlha a pak přijde vítr a déšť. Doporučuji.""

Mohlo by vás také zajímat
Video představení batohů a sportovních tašek
Produktové novinky Novinky z Kilpi O Kilpi
Video představení batohů a sportovních tašek
12. 4 .2017   1 minuta čtení
Batohy Kilpi
O Kilpi Produktové novinky
Batohy Kilpi
17. 3 .2017   1 minuta čtení
Ondra a Hanka: Milujeme hory a vše, co k nim patří
Z testování
Ondra a Hanka: Milujeme hory a vše, co k nim patří
16. 3 .2017   2 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se