Rady a tipy
Jak vybrat
Jak se vybavit

Funkční a stylové zimní kalhoty Kilpi

16. 1 .2017   2 minuty čtení

"

Sháníte pohodlné zimní kalhoty na jízdu po svahu pokrytém třpytivým sněhem? Nebo jste příznivci spíše poklidné zimní turistiky? Seznamte se s novou kolekcí zimního oblečení od značky Kilpi, která přináší kvalitní bundy a kalhoty pro lyžaře, snowboardisty, skialpinisty i freeridery.

Functional and stylish Kilpi winter trousers

Nepromokavé a prodyšné kalhoty na hory

Zimní kalhoty Kilpi jsou navrženy tak, aby vám přinesly maximální komfort a neomezovaly vás v pohybu. Jsou vyrobeny z dvouvrstvého materiálu (některé modely i z třívrstvého) a vyznačují se vyváženým poměrem mezi hodnotami vodního sloupce a prodyšnosti. Kalhoty mají ochranu nohavic proti okopu, manžety proti vniknutí sněhu, voděodolné zipy, částečně nebo plně podlepené švy, odepínací šle a kapsy na zipy.  Použité materiály z nich činí odolné kalhoty, které velmi dobře obstojí při různých venkovních aktivitách a poskytnou vám spolehlivou ochranu v nepříznivých povětrnostních podmínkách.

Kalhoty na lyže a snowboard

Občasní lyžaři ocení lehké a prodyšné kalhoty Gabone-M (dámský model Gabone-W), které mají anatomicky tvarovaná kolena a stahování v bocích. Materiál Siberium CT 5 000 zajištuje voděodolnost, větruodolnost a pevnost.

Moderním džínovým designem zaujmou kalhoty Jeanster-W  (mužský model Jeanster-M). Mají částečně podlepené švy, větrání na bocích, protisněhové manžety v nohavicích a stahování v bocích.

Modern winter trousers Kilpi

Do vysokohorského terénu si vezměte kalhoty Nuuk-M (dámský model Nuuk-W). Jsou vyrobeny z kombinace látky odolné proti oděru, vysoce elastického materiálu a dvojitě tkané látky. Jsou vhodné pro všechny aktivity, u nichž potřebujete neomezený pohyb.

Trousers for skiing and snowboarding


Pro náročnější lyžaře i snowboardisty nabízíme kvalitní technické kalhoty s ochranným lavinovým systémem Recco, jako jsou například kalhoty Methone-M (dámský model Europa-W). Mají plně podlepené švy, větrání na vnitřní straně stehen a ochranu nohavic proti okopu. Vyznačují se vysokou voděodolností (20 000 mm/cm2) a prodyšností (20 000 g/m2/24h).

Kalhoty na běžky i zimní výlety

Milovníkům běžeckého lyžování doporučujeme stretchové kalhoty Karang-W (mužský model Karang-M) z pohodlného a přizpůsobivého materiálu. Nohavice jsou rozpínací a mají manžety proti sněhu. Přední část kalhot je odolná proti větru. Tyto kalhoty s reflexními prvky využijete i na jarní a podzimní běhání.

Trousers for cross country skiing

Dámské kalhoty Runner-W (mužský model Runner-M) mají stahování v pase, tvarovaná kolena a klín v rozkroku. Kalhoty mají zipovou kapsu vzadu a zipy na koncích nohavic.

Pánské elastické kalhoty Sprint-M (dámský model Sprint-W) jsou určeny nejen na běhání, ale i na jízdu na kole. Přední díl je vyroben z větruvzdorného materiálu. Jsou vybaveny reflexními prvky.

Zaujala vás naše nabídka? Navštivte nejbližší prodejnu Kilpi nebo si prohlédněte naši nabídku na e-shopu.

Užijte si příjemnou a bezpečnou jízdu v lyžařském oblečení Kilpi!

skiing with trousers Kilpi

"

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
O Kilpi Novinky z Kilpi
Skiareály Kilpi
9. 1 .2017   1 minuta čtení
Krkonoše se oblékly do Kilpi!
O Kilpi Novinky z Kilpi
Krkonoše se oblékly do Kilpi!
22. 12 .2016   1 minuta čtení
Oblečení na běžky – novinka zimní kolekce
Rady a tipy Jak vybrat Jak se vybavit
Oblečení na běžky – novinka zimní kolekce
7. 12 .2016   4 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se