Rady a tipy
Jak se vybavit

Co si vzít na dovolenou?

26. 7 .2017   1 minuta čtení
Vyrážíte na cesty i za odpočinkem a přemýšlíte, co si vzít s sebou?

Vyrážíte na cesty i za odpočinkem a přemýšlíte, co si vzít s sebou?

Rádi bychom vám toto rozhodování trochu usnadnili, a proto jsme pro vás vybrali ty nejvhodnější kousky. Outdoorové oblečení Kilpi využívá speciální materiály a velkou oblibu si získává díky propracovanému střihu, originálnímu a poutavému designu, dobrým vlastnostem a výborné skladnosti.

Trička, košile

Turistické výšlapy i rekreační běhání vám zpříjemní funkční trička. A také by vám mohly přijít vhod elegantní a lehké košile, které jsou vyrobeny z materiálu odvádějící vlhkost od těla. Budete se v nich cítit velmi pohodlně.

Kalhoty, tříčtvrťáky a kraťasy

V nabídce Kilpi naleznete kvalitní kalhoty a kraťasy na pěší turistiku, běh či jízdu na kole. Třísezonní kalhoty Highlander jsou vhodné na vysokohorskou turistiku a horolezectví. Cyklistické kraťasy Pressure jsou vyrobeny z materiálů Coolmax a Opti-Dry, díky nimž budete v teple a suchu.

Nepromokavé a prodyšné bundy

Mezi vyhledávané modely patří softshellové bundy Elio a Elia z odolného a strečového materiálu. Dále upozorňujeme na špičkovou bundu Hurricane, kterou můžete používat po celý rok. Nejlépe se hodí na turistiku, protože neprofoukne a ochrání vás před větrem a deštěm. Navíc ji lze sbalit do velmi malého sáčku, a proto je skvělá hlavně na dovolenou, kde potřebujete ušetřit místo.

Nově jsou v naší nabídce batohy, sportovní tašky a ledvinky. V obchodech Kilpi si navíc k našemu oblečení můžete vybrat špičkovou sportovní či trekingovou obuv.

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Míle 2017
19. 7 .2017   6 minut čtení
Bundy, vesty a mikiny na turistiku a cestování
Bundy, vesty a mikiny na turistiku a cestování
17. 7 .2017   3 minuty čtení
Obrázek není k dispozici
Z testování
Jak se rodí mistrovský titul
26. 6 .2017   3 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se