Rady a tipy
Jak se vybavit

Bundy Kilpi na podzimní výlety i sportování

6. 9 .2017   2 minuty čtení
Podzim přebírá svou vládu nad létem a tak je nejvyšší čas vybrat si si kvalitní podzimní bundu Kilpi...

Každý rok nás podzimní období udivuje svou krásnou barevností, a stejně tak pestrá a barevná je i nabídka outdoorového oblečení od předního českého výrobce Kilpi. V září bychom si měli užít ještě příjemné teplo, ale na jeho konci nás obzvlášť v horských oblastech mohou zastihnout sněhové přeháňky. Když se ochladí nebo se náhle změní počasí, je dobré mít ve svém vybavení kvalitní bundu, která nás zahřeje a poskytne kýžený komfort. V článku Bundy, mikiny a vesty na turistiku a cestování jsme vám představili oblíbené softshellové bundy Elio a Elia, ultralehkou bundu Hurricane s voděodolnými zipy a plně podlepenými švy a bundu Ahorn. Nyní se podívejme na další zajímavé kousky z našeho sortimentu, které jsou vhodné zejména pro jarní a podzimní využití.

Bundy na turistiku, sport i volný čas

Praktické a odolné bundy Kilpi jsou vyrobeny z kvalitních a speciálních materiálů, abyste se v nich cítili pohodlně i v nepříznivých povětrnostních podmínkách. Pro sportovní aktivity v přírodě doporučujeme lehkou pánskou bundu Joshua-M, která je zhotovena z netkaného materiálu. Obsahuje kontrastní zipy, což oceníte zejména při večerním sportování. Čtyřsměrně strečová látka nabízí dostatečnou svobodu pohybu.

Větruvzdorná bunda Bandit-M je vhodná na outdoor, turistiku i nenáročné sportování. Je celorozpínací, má dvě hlavní kapsy a jednu náprsní kapsu. Bunda má ochranu brady, reflexní prvky a netkané vsadky v podpaží.

Dámskou třísezonní bundu Lhasa-W s nastavitelnou odepínací kapucí využijete při outdoorových aktivitách a turistických výšlapech. Je elastická, má voděodolnou membránu a dobře odvádí pot. Bunda má částečně podlepené švy na kritických místech, jako jsou ramena a kapuce.

Bunda Rainair-W je určena na běh a cyklistiku. Má podlepené švy, ochranu brady a reflexní prvky. Je výborně skladná: jednoduše ji sbalíte do zadní kapsy.

Bunda Ortler-W je lehoučká a prodyšná. Hodí se na turistiku nebo na cestu do města. V namáhaných částech (ramena a boky) vyztužena materiálem odolným proti oděru. Má nastavitelnou odepínací kapuci, ventilaci v podpaží a nastavitelný spodní lem.

Chcete se dozvědět více o outdoorovém oblečení Kilpi a připravovaných novinkách? Zastavte se v nejbližší prodejně Kilpi nebo si prohlédněte naši kompletní nabídku na e-shopu.

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
Rady a tipy O Kilpi Materiály a technologie
LIGHT WARM PACKABLE
5. 9 .2017   1 minuta čtení
Obrázek není k dispozici
Rady a tipy Jak se vybavit
Co si vzít na dovolenou?
26. 7 .2017   1 minuta čtení
Obrázek není k dispozici
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Míle 2017
19. 7 .2017   6 minut čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se