Z testování
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu

Víkendové lezení a skialpy v Tatrách

13. 3 .2018   1 minuta čtení
Další skvěle strávený víkend na horách - v prostředí, které máme nejradši.

"

Stalo se to zase - absťák po horách byl značný, ve městě jsem to už nemohl vydržet, a tak jsem opět vyrazil do Tater. Tentokrát ve skvělé společnosti Verči a Markéty.

V pátek na 5 hodin ráno budíček a v 10 hodin jsme už vybalovali lyže z auta na Štrbském plese. Kvůli nejistému počasí jsme se rozhodli pro výšlap na Solisko a sjezd do Mlynické doliny. Obloha se chvílemi i protrhala a sníh byl perfektní, takže jsme si celý výšlap i se sjezdem náležitě užili! Večer následoval přesun do Starého Smokovce a noc v autě, kdy jsem byl neskutečně rád za péřovku Kilpi Svalbard, díky které jsem nezmrzl. :).

V sobotu padla volba na led Dolný Grósz, na kterém si Verča odbyla svou ledolezeckou premiéru. Při západu slunce jsme slanili dolů a na chatu se dostali už za tmy. V neděli bylo okolí Zbojandy v mlze, tak jsme se rozhodli pro Veverkův ledopád. Kolem tohoto ledu jsem šel už mnohokrát a vždy byl plně okupován dalšími lezci, ale dneska jsme tam byli první! Spodní cca 10metrová část je skoro kolmá a rozhodně není zadarmo, pak už se to trochu položí. A až ke štandu (jisticímu stanovišti) je to pěkné lezení. Nahoru za mnou vyleze i Markéta, honem selfie a slaňujeme zpět. Na lyžích pak pokračujeme dolinou dolů, posilníme se kapustnicou v Zamkovského chatě a potom sjíždíme do Smokovce k autu.

A to byl další skvěle strávený víkend na horách - v prostředí, které máme nejradši.

Tomáš Matera / Kilpi Racing Team

"

Mohlo by vás také zajímat
Obrázek není k dispozici
O Kilpi Novinky z Kilpi
ZIMNÍ SOUSTŘEDĚNÍ DĚTÍ Z KILPI RACING TEAMU
12. 3 .2018   1 minuta čtení
Obrázek není k dispozici
Rady a tipy Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Škola běžeckého lyžování Martiny Chrástkové – část 1
5. 3 .2018   1 minuta čtení
Obrázek není k dispozici
Z testování Novinky z Kilpi
Děti zima na lyžích baví
26. 2 .2018   1 minuta čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se