Z testování
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu

Běžecké oblečení otestované na 12.500 km

26. 4 .2018   2 minuty čtení
Seznamte se s novou kolekcí běžeckého oblečení, vyvinutou ve spolupráci s běžci pro běžce.

Je běh váš život? Tak právě pro vás je běžecké oblečení Kilpi to pravé.


Na vývoji této kolekce se aktivně podíleli členové Kilpi Racing Teamu, kteří v něm během podzimu a zimy naběhali přes 12 500 km a vše pro vás řádně otestovali v Zegamě, na Madeiře, v Dachsteinu, Tatrách i na českých horách (reportáže naleznete dole). Díky tomu vám můžeme nyní nabídnout prověřené běžecké oblečení, plné originálních a funkčních vychytávek pro vaše pohodlí a radost z běhu.

Aby vás při běhání nezaskočil jarní déšť, neměla by ve vaší výbavě chybět lehká (110 g) a nepromokavá bunda Airrunner, kterou jednoduše sbalíte do zadní kapsy kalhot anebo batohu. Pro chladnější větrné počasí pak doporučujeme pohodlnou bundu ze strečového materiálu Joshua s praktickými otvory pro palce v rukávech, nebo skvělou reflexní vestu Flow, která má přední panel z větruodolného materiálu, zadní prodyšný pružný panel, spodní lem s lycrou a silikonovým proužkem proti vytažení a zadní kapsou, do které je možné vestu snadno zabalit.

Základem jsou lehká a rychleschnoucí trička, jako jsou například trička Rainbow, která mají v podpaží a na zádech síťované prvky pro lepší ventilaci a odvod potu. Originální technické běžecké kraťasy Irazu vynikají nejen střihem a materiálem, ale především praktičností (2 boční kapsy, zadní kapsa na mobil a vnitřní kraťasy s nízkou kompresí). Dámy pak jistě ocení i funkční rychleschnoucí 3/4 legíny Sotilas, v originálním designu, se skrytou zadní kapsou na mobil.

V neposlední řadě vám také přinášíme běžecké batohy Cadence a Endurace, navržené speciálně pro běžce a páskovou ledvinku Kidney. Batohy Cadence a Endurance se vyznačují především svou praktičností a uspořádáním praktických kapes jak na batohu, tak i na popruzích. Přístup k těmto kapsám zaručuje, že není nutné batoh během pohybu sundávat ze zad. Součástí těchto batohů je hydratační vak na vodu a propracovaný střih, který nebrání v pohybu. Tyto batohy jsou oblíbené pro svou praktičnost také mezi cyklisty.

Tím ovšem výčet vyladěných produktů běžeckého oblečení nové letní kolekce Kilpi 2018 nekončí. Pro náročné běžce jsme připravili také celou řadu produktů s kompresními prvky pro vyšší výkon. Tyto produkty vám představíme v následujícím samostatném článku.

Aktuálně můžete od 26. 4. 2018 využít akčních cen na celou běžeckou kolekci. Navštivte nejbližší Kilpi store nebo nakupujte online na www.shopkilpi.cz.

Mohlo by vás také zajímat
Cyklistické soustředění Toskánsko 2018, San Miniato
Z testování Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu
Cyklistické soustředění Toskánsko 2018, San Miniato
20. 4 .2018   6 minut čtení
Setkání s Kilpi Racing Teamem
Ambasadoři Kilpi Racing TEAMu Novinky z Kilpi O Kilpi
Setkání s Kilpi Racing Teamem
15. 4 .2018   1 minuta čtení
Batohy Kilpi na sport, turistiku a treking
Rady a tipy Produktové novinky O Kilpi Jak vybrat
Batohy Kilpi na sport, turistiku a treking
13. 4 .2018   3 minuty čtení

Abyste věděli o slevách a novinkách jako první!

Zobrazit vzorový newsletter Přihlásit se